Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Διαμάντια στο Βόσπορο: H Diamond Events στην Κωνσταντινούπολη για γάμο σε Πατριαρχείο και Ciragan Palace

Διαμάντια στο  Βόσπορο: H Diamond Events...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απόβαση της πατρινής εταιρείας wedding planning στο μαγευτικό σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής

Πολυταξιδεμένη, πολυβραβευμένη και διαρκώς περιζήτητη, η Diamond Events που ειδικεύεται στην οργάνωση και τη διακόσμηση γαμήλιων τελετών και εκδηλώσεων, επιτυγχάνοντας τα πιο εντυπωσιακά «θεματικά» concepts, «έκανε ποδαρικό» και στην Κωνσταντινούπολη. Η Αννα – Μαρία Ρογδάκη και το οικογενειακό team της πατρινής εταιρείας, ετοιμάζονται για το φιλόδοξο σχεδιασμό γάμου ενός ζευγαριού που ζει και εργάζεται εκεί.

Όπως μάθαμε, το φθινόπωρο του 2020 προβλέπεται ορθόδοξο μυστήριο στο Πατριαρχείο και τελετή στο παραμυθένιο Ciragan Palace. Hδη στις πρώτες συζητήσεις, οι μελλόνυμφοι ενθουσιάστηκαν με την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία στις ιδέες της κ. Ρογδάκη και σε πνεύμα συνεργασίας διαμορφώθηκε το αρχικό πλάνο.

Με αφορμή  το συγκεκριμένο εγχείρημα η Diamonds Εvents μελέτησε τους ιστορικούς χώρους, από τους οποίους και θα εμπνευστεί και βέβαια περιηγήθηκε στα κορυφαία αξιοθέατα της Πόλης με την μοναδική ατμόσφαιρα και την απίστευτη κουλτούρα Δύσης και Ανατολής. Τα φλας με φόντο το Βόσπορο ήταν αδιάκοπα και η καλή διάθεση στο κατακόρυφο, καθώς ξεκινάει «μαγικά» η νέα σαιζόν δράσης για την εταιρία. Ηδη άλλωστε, η ατζέντα του wedding planning είναι πολύ «φορτωμένη». Ευχόμαστε βέβαια πάντα τέτοια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View