Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στην Πάτρα για ένα μοναδικό live ο Kelly Finnigan των Monophonics

Στην Πάτρα για ένα μοναδικό live ο Kelly...

Αυτή την Κυριακή 20/10/2019 στις 21.30 στη Γιάφκα

Ο Kelly Finnigan, η ψυχή και φωνή των αγαπημένων Monophonics, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ που έχει ξεχωρίσει για την αστείρευτη ενέργειά του και την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, επιστρέφει στη σκηνή της Πάτρας μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, The Atonements, για ένα μοναδικό και γεμάτο groove μουσικό live την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Τουλάχιστον εδώ και μία εικοσαετία, η δημιουργική αναβίωση της soul μουσικής των ‘60s και ‘70s είναι γεγονός. Πρόκειται για μουσικές που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεις με το ένδοξο μουσικό παρελθόν αλλά, αντιθέτως, δημιουργήθηκαν για να μας θυμίσουν τις καθηλωτικές αυτές μελωδίες και να μας κάνουν να τις αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο. «I’m not looking to reinvent the wheel. I just want to remind people why the wheel was such a good invention in the first place» δηλώνει ο Kelly Finnigan (με καταγωγή από το Λος Άντζελες), ως άξιος πρεσβευτής της retro soul, την οποία όμως φτάνει σε σημείο να ξεπερνά με τον νέο, ολόφρεσκο δίσκο του «The Tales People Tell», με τα «γκρουβαρίσματα», τη διαχρονικότητα που αποπνέει και τα tracks «Catch Me I’m Falling» και «I Don’t Wanna Wait», που γνώρισαν τη ραδιοφωνική επιτυχία από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Με άλλοτε ωμό και σκληρό, άλλοτε τρυφερό, συναισθηματικό αλλά πλούσιο και συμφωνικό ήχο, το άλμπουμ αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη δουλειά του Finnigan έως σήμερα και αποδεικνύει περίτρανα πως ήταν αυτό που έλειπε από τη soul μουσική. Πολυμήχανος και πολυτάλαντος, σε κάθε live εμφάνισή του έχει ιδιαίτερη επικοινωνία με το κοινό και καταφέρνει να παρασύρει στο ρυθμό του κάθε έναν από τους θεατές ξεχωριστά. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του, τις παιχνιδιάρικες μελωδίες του και την αξιολάτρευτη μπάντα του, ξέρει πολύ καλά πώς να μετατρέπει μία συναυλία σε μία αξέχαστη εμπειρία.

Θα εμφανιστεί λοιπόν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στη Γιάφκα, στο τέρμα της Κανάρη κάτω από τα Ψηλαλώνια μετά τις 21.30 μαζί με τους The Atonements με σκοπό να μεταδώσουν την εκρηκτική ενέργειά τους, από την σκηνή, στο κοινό.

Προπώληση εισιτηρίων 10€

Εισιτήριο στην πόρτα 13€.

Εισιτήρια προπωλούνται στα εξής σημεία:

Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

Το Θρανίο

Discover Bookstore

Ο Ακροβάτης στην πλατεία

Ηλεκτρονικά:

www.viva.gr

Τηλεφωνικά

11876.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture