Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 31 Οκτωβρίου στην Ελλάδα το φιλμ "Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο"

Έρχεται 31 Οκτωβρίου στην Ελλάδα το φιλμ...

Πρόκειται για απευθείας σίκουελ στις 2 πρώτες ταινίες του 1984 & του 1991, όπως λέει ο Τζέιμς Κάμερον

Οι αυθεντικοί ήρωες του πετυχημένου franchise, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Λίντα Χάμιλτον επιστρέφουν στην ενεργό δράση μαζί ύστερα από 28 χρόνια. Από τον σπουδαίο και τιμημένο με Όσκαρ παραγωγό & σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον και τον σκηνοθέτη Τιμ Μίλερ, καταφθάνει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο - Terminator: Dark Fate» στις 31 Οκτωβρίου 2019 σε διανομή της Odeon ταυτόχρονα με την έξοδο της και στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος (Ναταλία Ρέγιες) ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της (Ντιέγκο Μπονέτα) και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 (Γκάμπριελ Λούνα) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει.

Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις (Μακένζι Ντέιβις), μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον, και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ (η Λίντα Χάμιλτον στα 63 της χρόνια σήμερα). Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800 (ο 72χρονος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.

Να προσθέσουμε πως ο James Cameron που είναι εδώ παραγωγός και σεναριογράφος, θεωρεί το νέο φιλμ ως απευθείας σίκουελ στο 1ο Terminator του 1984 που είχε κάνει αίσθηση και στο «Terminator 2: Judgment Day» του 1991 (τα είχε σκηνοθετήσει και τα 2 με μεγάλη επιτυχία), ενώ ακολούθησαν τα φιλμ «Terminator 3: Rise of the Machines» (2003), «Terminator Salvation» (2009) και «Terminator Genisys» (2015). Το τελευταίο το είχε σκηνοθετήσει ο Άλαν Τέιλορ σε σενάριο των Laeta Kalogridis και Patrick Lussier που είχε βασιστεί στους χαρακτήρες του Τζέιμς Κάμερον και είχε κάνει διεθνείς εισπράξεις 440 εκατ. δολαρίων.

Ο εμπορικός πήχης για το νέο φιλμ «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο», όπως αντιλαμβάνεστε είναι ψηλά.

Το διαφημιστικό πόστερ ήδη φιγουράρει στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα όπου και αναμένεται να προβληθεί.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture