Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Wedding Planning: Η Άννα Μαρία Ρογδάκη απαντάει στις… καλές γλώσσες

Wedding Planning: Η Άννα Μαρία Ρογδάκη α...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Δεν είμαστε ανεδαφικοί στις τιμές μας, κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τα χρήματα που θέλει και μπορεί να δαπανήσει ο πελάτης μας» εξήγησε στο thebest.gr

Πολυβραβευμένη και περιζήτητη εντός και εκτός συνόρων σε χρόνο- ρεκόρ, η πατρινή wedding planner Άννα Μαρία Ρογδάκη των Diamond Events, μας έλυσε μια μεγάλη απορία: Πώς κατορθώνει να παρουσιάζει τόσο εντυπωσιακές δουλειές σε καιρό κρίσης; Αραγε ο κλάδος της σε τοπικό επίπεδο την έχει αποδεχθεί μετά χαράς και το κοινό την πλησιάζει εύκολα; Πάντα αφοπλιστικά ευθύς μας είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

 

Παρακολουθώντας την πορεία σας, αναρωτιόμαστε: στο πλαίσιο του ανταγωνισμού έχετε πληγεί από «κακές γλώσσες»; 

«Είναι αλήθεια πως αντιμετωπίζουμε μια προκατάληψη και μια αρνητική φημολογία σχετικά με το κόστος των παραγωγών μας. Το… κους -κους καλά κρατεί και υπάρχουν πολλοί φίλοι που μας ενημερώνουν σχετικά. Εχουμε μάθει για ποσά εντελώς αναληθή, τα οποία υποτίθεται ότι εισπράξαμε. Ομως ευτυχώς όλο αυτό δεν μας έχει επηρεάσει ουσιαστικά.  Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι δεν είμαστε παράλογοι και ανεδαφικοί στις τιμές μας. Σε αυτό άλλωστε οφείλεται ότι κάνουμε τους περισσότερους γάμους στην κατηγορία μας έχοντας απευθυνθεί σε όλες τις κοινωνικές τάξεις»

Μας λέτε δηλαδή πως τέτοια αποτελέσματα σαν τα δικά σας σε επίπεδο γαμήλιας διακόσμησης δεν είναι δυσπρόσιτα οικονομικά;

Εννοείται πως κινούμαστε σε εποχές κρίσης και ο κανόνας είναι πως ό,τι πληρώσεις θα πάρεις. Εμείς ως Diamond Events ξέρουμε όμως πια, πως όσα χρήματα δαπανήσει κάποιος θα πετύχει με εμάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα εντυπωσιάσει με όσα μπορεί να πληρώσει δίχως να φανεί πως κατεβαίνει η ποιότητα. Εμείς θα βρούμε δηλαδή τη φόρμουλα και τους τρόπους να δείξει κάτι όμορφο χωρίς να φανεί ευτελές»

 

Στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή ο κόσμος πώς κινείται και τί ζητάει συγκριτικά με άλλα μέρη;

Βλέπουμε το μπάτζετ να περιορίζεται και τις προσδοκίες να μειώνονται αλλά η ανάγκη και η επιθυμία να κάνεις κάτι καλό στην ωραιότερη στιγμή της ζωής σου παραμένουν. Οι περισσότεροι σε τοπική κλίμακα επιχειρούν να «κάνουν μόνοι τους παιχνίδι» δηλαδή η ιδέα του επαγγελματικού wedding planning δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένη. Όμως σιγά- σιγά αυτό αλλάζει. Οσοι μας εμπιστεύονται ανακαλύπτουν πως τελικά εξασφαλίζουν και εξοικονομούν χρόνο και χρήμα συν ότι κινούνται με ολοκληρωμένο και μελετημένο concept.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View