Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί live στην Πάτρα ο χιπ χοπ καλλιτέχνης Mente Fuerte

Για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί live στην ...

Από τις μεγάλες του επιτυχίες είναι το "Caliente"

Ο Mente Fuerte ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους της νέας γενιάς στη χώρα μας, του μουσικού είδους του χιπ χοπ/ραπ που πραγματικά έχει μεγάλη απήχηση στη νεολαία, καταφθάνει για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα αυτό το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, με αφορμή το ολόφρεσκο χιπ χοπ άλμπουμ του! Ο τίτλος της νέας του δουλειάς, είναι «Kingpin» και αποτελείται από 20 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του clip "Μαύρο Range" και φυσικά του αδιαμφισβήτητου hit του καλοκαιριού, του "Caliente" στο οποίο συμμετέχει και ο Hawk ενώ η παραγωγή είναι από τον Baghdad.

Όσον αφορά στις συμμετοχές, περιέχει πολύ δυνατά ονόματα όπως οι Saske, Smuggler, Hawk, Mad Clip, Toquel, κ.α. Τις μουσικές παραγωγές έχει επιμεληθεί ο Gosei.

Αυτό το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 λοιπόν μετά τις 21.00 στο Ghetto beer food & more στην οδό Eυμήλου 8, πίσω από τη ΔΕΗ, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει live για πρώτη φορά τον Mente Fuerte το κοινό της Πάτρας. Μαζί θα είναι και ο dj Dennis στα decks!

Τιμή Εισόδου:

Προπώληση 10€

Ταμείο 12€.

Ώρα έναρξης 21:00.

Σε συνέντευξη του στο vice, ο Mente Fuerte είχε πει πως έχει μεγαλώσει στην Καλλιθέα μέχρι Ε'-ΣΤ' Δημοτικού, μετά πήγε Νέο Ηράκλειο και τελικά επέστρεψε ξανά στην πρώτη του γειτονιά, όπου και μένει ακόμα. Το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε μία πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο πλαίσιο του φετινού Colour Day Festival.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το live της Πάτρας διεξάγεται στα FIFTY-FIFTY boardshop, Citrus Patra, Discover Bookstore.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture