Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Γιατί περιμένουμε «πως και πως» τις «Αγριες Μέλισσες» στον Antenna

Γιατί περιμένουμε «πως και πως» τις «Αγρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τις 29/9 μια υπερπαραγωγή εποχής με την dream team του ελληνικού θεάτρου, στους πρωταγωνιστές και η πατρινή Ελλη Τρίγγου

Επιτέλους: Μετά το «Νησί» θα ξαναδούμε σειρά με λογοτεχνικό άρωμα και αισθητική στη μικρή οθόνη και μάλιστα μια πραγματικά ακριβή και φιλόδοξη, δραματική υπερπαραγωγή. Οι «Αγριες Μέλισσες» προμηνύονται ένα απολαυστικό σήριαλ εποχής κινηματογραφικών προδιαγραφών, κόστους 6 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει ασυζητητί τα προσόντα να μας κρατήσει σπίτι. Με την υπογραφή των Μελίνας Τσαμπάνη, Βαγγέλη Νάση, Βάσιας Καριτινού,  Θωμά Τσαμπάνη στο σενάριο και σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Χαρίτου, Σπύρου Μιχαλόπουλου και Σταμάτη Πατρών, μαντεύουμε πως μετά από χρόνια θα έχουμε λόγο να περιμένουμε τις μέρες να κάτσουμε μπροστά στην tv.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του πλούσιου καστ ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι βετεράνοι του θεάματος Γιάννης Φέρτης και Κάτια Δανδουλάκη,  αλλά και οι περιζήτητοι της κουίντας Γιάννης Στάνκογλου,  Μαρία Κίτσου, Γιώργος Γάλλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κατερίνα Διδασκάλου, μαζί με την βραβευμένη πατρινή Ελλη Τρίγγου και τον ανερχόμενο κούκλο πατρινό Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Μαζί τους και οι αλλοτινοί tv stars Θεοφανία Παπαθωμά και Λεωνίδας Κακούρης.

Η σειρά θα μας μεταφέρει  στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 και συγκεκριμένα στο θεσσαλικό κάμπο, όταν τρεις αδερφές μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν  τους επιτρέπει να παλέψουν τη ζωή τους μόνες. Μένουν ολομόναχες και για να επιβιώσουν πρέπει ενωθούν σαν μια γροθιά.

Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) που είναι η μεγαλύτερη, η πιο αυστηρή, δυναμική και δίκαιη, κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες. Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού ζητά το χέρι της εκείνη διχάζεται.

Ενώ η καρδιά της επιμένει να αρνηθεί την πρόταση, γιατί ο μοναδικός άνδρας που ερωτεύτηκε ποτέ στη ζωή της είναι ο Λάμπρος, την αποδέχεται γνωρίζοντας πως ο υποψήφιος σύζυγός της αποσκοπεί μόνο στα κτήματά τους και δεν την αγαπάει. Τελικά ο γαμπρός εξαφανίζεται και όταν αποκαλύπτεται το πτώμα του, η οικογένειά του ορκίζεται εκδίκηση…

 (Η πατρινή Ελλη Τρίγγου συγκεκριμένα ενσαρκώνει τη δεύτερη, πιο καλόκαρδη, ρομαντική και ευαίσθητη αδελφή που είναι ερωτευμένη με τον αδελφό του δολοφονημένου γαμπρού).

*Όπως ανακοινώθηκε η πρεμιέρα αναμένεται  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45  το βράδυ, ενώ νέα επεισόδια έχουν προγραμματιστεί κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45. Θεωρείται η πιο πολυαναμενόμενη εκπομπή από το πρόγραμμα του Antenna.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View