Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Oποιος προλάβει: H Airbnb προσφέρει νύχτα στο κάστρο του Downton Abbey!

Oποιος προλάβει: H Airbnb προσφέρει νύχτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με 150 λίρες διανυκτέρευση, κοκτέιλ στο σαλόνι, δείπνο στην τραπεζαρία και καφές στη βιβλιοθήκη μαζί με τους αριστοκράτες οικοδεσπότες

Ενώ στα σινεμά της υφηλίου παίζεται η ταινία «Downton Abbey» ως συνέχεια του πολύκροτου σήριαλ εποχής με τους αμέτρητους οπαδούς, ανακοινώθηκε ότι μέσω της Airbnb δυο τυχεροί μπορούν να μπουν στον πανέμορφο, επιβλητικό πύργο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία βρετανικής φιλοξενίας σε μυθιστορηματική ατμόσφαιρα. Στις 26 Νοεμβρίου προσφέρεται exclusive διανυκτέρευση σε δωμάτιο του πελώριου αρχοντικού στο Hampshire, κοκτέιλ στο σαλόνι, δείπνο στην τραπεζαρία και καφές στη βιβλιοθήκη με κόστος μόλις 150 λίρες. Το επόμενο πρωί, μετά το breakfast, έχει προγραμματιστεί περιήγηση στο πάρκο και τους κήπους. Η lady Φιόνα Κάρναβρον και ο σύζυγός της υπόσχονται «μια πραγματικά μοναδική στιγμή» στους χώρους όπου γυρίστηκε το φιλμ. «Εχω το μοναδικό προνόμιο να αποκαλώ το Highclere Castle σπίτι μου και χαίρομαι που θα το μοιραστώ μέσω της Airbnb. Το κάστρο ανήκει στην οικογένειά μας από το 1676 και έχει πολύ πλούσια ιστορία» δήλωσε η λαίδη.

Σημειώνουμε πως μετά την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Downton Abbey ο πύργος φιλοξενεί ειδικές ξεναγήσεις, πάρα πολλές εκδηλώσεις όπως dinner parties και συναυλίες, αλλά και προτείνει ειδικά «πακέτα» για νεονύμφους και διακοπές Χριστουγέννων. Mπορείτε να κλείσετε να πάτε σε διάφορα events. Η προσφορά της Airbnb θα "βγει" στο website την 1η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View