Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παπακωνσταντίνου, Ζουγανέλης, Τσακνής, Νταλάρας αποχαιρετούν τον Μαχαιρίτσα

Παπακωνσταντίνου, Ζουγανέλης, Τσακνής, Ν...

Τα ποστ στα social media

Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν με τίποτα την είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Στην αρχή το σοκ και μετά η παγωμάρα και το μούδιασμα. Ο Λαυρέντης δεν είναι πια εδώ και το σοκ αποτυπωνόταν στις αναρτήσεις τους στα social media που έχουν γίνει πλέον ο πιο άμεσος τρόπος έκφρασης χαράς, λύπης, οδύνης…

Η Ελένη Ράντου ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο φίλος της έφυγε για πάντα. «Λαυρέντη μου αυτή η είδηση δεν παλεύεται. Απλά δε γίνεται! Αρνούμαι. Άντε τώρα ξύπνα.
Φτάνει».

Ο Διονύσης Τσακνής, μουσικός συνταξιδιώτης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τα χρόνια της νιότης τους τίμησε τον φίλο του βάζοντας μια φωτογραφία από τα παλιά όταν ήταν μαζί στην σκηνή.

Με ένα τραγούδι που είχε πει πρώτος ο Λαυρέντης τον αποχαιρέτισε η Λίνα Νικολακοπούλου

Μια μαύρη εικόνα ανέβασε ο Γιώργος Νταλάρας στο Instagram

Ζουγανέλης: Το μυαλό μου είναι διαλυμένο
Συγκλονισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης δηλώνει πως «είναι μια απώλεια της σύγχρονης ζωής. Πρώτα απ’ όλα για την αξιοπρέπειά του στην καθημερινότητα. Ένας ιδεολόγος καλλιτέχνης που σκεφτόταν αρμονικά για τη ζωή, είχε τις θέσεις, όμως οι θέσεις ήταν τέτοιες που δημιουργούσε στον άλλον μια αγάπη για να μπει στη διαδικασία της αρμονίας. Ήταν μια απέριττη, σεμνή προσωπικότητα. Συνυπήρξα με τον Λαυρέντη στη ζωή και πάντοτε μιλούσαμε για τη ζωή. Είχε συνεχώς ένα χαμόγελο αποτυπωμένο στο πρόσωπό του. Το μυαλό μου είναι διαλυμένο. Ήταν άνθρωπος της παρέας, της συνύπαρξης, της χαράς και της ζωής. Την ευγνωμονούσε και την εξέφραζε μέσα από τα τραγούδια. Είχε ένα εξαιρετικό παιδί, τη γυναίκα του τη φοβερή. Ήταν μια ιδιόμορφη αλλά πολύ θετική προσωπικότητα. Ελεύθερος άνθρωπος. Νιώθω ότι έφυγε από τη ζωή μου ένα τεράστιο μπουκέτο συναισθημάτων».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight