Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω"- Θλίψη για τον Λαυρέντη

"Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω...

Τον αποχαιρετούν συνάδελφοί του αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σήμερα μας στεναχώρησε με μια απώλεια που κάνει κρότο..."Και τι ζητάω, τι ζητάω μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω" έχει τραγουδήσει μεταξύ άλλων και οι στίχοι αυτοί σήμερα ακούγονται αλλιώς... Ο ξαφνικός θάνατός του προκάλεσε πραγματικό σοκ. "Πάγωσε" τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Καλλιτέχνες και θαυμαστές του τον αποχαιρετούν και ανεβάζουν στα social media τρραγούδια του και το δικό τους αντίο.

O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πέθανε  τα ξημερώματα από καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έκανε διακοππές στο εξοχικό σπίτι του στην περιοχή Πτελεός Μαγνησίας. Πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο ανοιχτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη.

 

«Κορυφαίος τραγουδιστής, κορυφαίος δημιουργός, έχω σοκαριστεί γιατί μόλις τώρα το έμαθα κι εγώ. Δεν προσέχουμε την υγεία μας, κουραζόμαστε πολύ με τις συναυλίες, έχουμε άγχος και νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι. Τουλάχιστον δεν τυραννήθηκε ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Καλό σου ταξίδι, φίλε» δήλωσε στο protothema.gr o τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος.

«Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα», ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης για τον θάνατο του Λ. Μαχαιρίτσα

  «Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας. Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά». Αυτό αναφέρει στο twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του σημαντικού καλλιτέχνη. Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και προσθέτει: «Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις