Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Πανζουρλισμός» με το look της Κέιτ Μίντλετον για την πρώτη μέρα στο σχολείο

«Πανζουρλισμός» με το look της Κέιτ Μίντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μέσα σε λίγα λεπτά το φόρεμα Michael Kors της δούκισσας έγινε viral στα social media, που γέμισαν ενθουσιώδη σχόλια

Η στυλιστική επιρροή της Κέιτ Μίντλετον είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αυτόματα είδηση και πολλά από τα ρούχα και αξεσουάρ που επιλέγει ξεπουλάνε ταχύτατα. Νέα αφορμή ευρύτατης αποδοχής, η οικογενειακή εμφάνιση για την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ και της μικρής Σάρλοτ. Ουίλιαμ και Κέιτ, πολύ χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, τους συνόδεψαν στο Thoma’s Battersea (όπου φοιτάει ήδη δυο χρόνια  ο γιος τους και πηγαίνει για πρώτη φορά η κόρη τους).

Η 37χρονη Κέιτ Μίντλετον επέλεξε για την περίσταση ένα ανάλαφρο «σεμιζιέ» midi dress σε κόκκινο τόνο με μικρά ροζ ανθάκια, κομψή μαύρη ζώνη στη μέση και κλασικές γόβες. Πρόκειται για δημιουργία του αμερικάνικου οίκου Michael Kors με σχετικά προσιτή τιμή, καθώς κοστίζει λίγο πάνω από 200 ευρώ.

Τα φορέματα αυτού του τύπου θεωρούνται διαχρονική, all day επιλογή και ταιριάζουν στις περισσότερες σιλουέτες. Τις τελευταίες μάλιστα σαιζόν είναι εξαιρετικά δημοφιλή και εμπορικά σε σημείο οι ειδικοί να σχολιάσουν ότι η δούκισσα αντιπροσωπεύει στυλιστικά τη γυναίκα του σήμερα. Tα βρετανικά media απεκάλεσαν αυτό το outfit «picture of elegance» ενώ υπογράμμισαν ότι το φόρεμα έχει ξαναφορεθεί στην αναγγελία του γάμου του Χάρι. Η δούκισσα έδειχνε πάντως γενικότερα ανανεωμένη καθώς το χτένισμά της είχε κίνηση και είχε φωτίσει τα μαλλιά της με αντύγειες. Οι αγγλικές εφημερίδες βέβαια ανέφεραν επίσης πως το σχολείο κοστίζει για κάθε παιδί ετησίως σχεδόν 20.000 λίρες.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View