Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αγνώριστος ο Τζον Τραβόλτα στον "Φανατικό" που βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες

Αγνώριστος ο Τζον Τραβόλτα στον "Φα...

Υποδ'ύεται έναν φανατικό συλλέκτη αυτογράφων διάσημων ηθοποιών που βγαίνει εκτός τροχιάς

Θυμάστε την τρομακτική Μίζερι, που έκανε εφιαλτική τη ζωή του αγαπημένου της συγγραφέα, στην ομώνυμη ταινία του Ρομπ Ράινερ με την Κάθι Μπέιτς που μάλιστα κέρδισε και Όσκαρ ερμηνείας και τον Τζέιμς Κάαν το 1991; Ε λοιπόν η Μίζερι δεν είναι τίποτα μπροστά στο νέο ρόλο που ανέλαβε ο 65χρονος σήμερα Τζον Τραβόλτα στη νέα ταινία «Ο φανατικός – Τhe Fanatic» σε σκηνοθεσία και σενάριο Fred Durst.

Στο φιλμ που είναι ψυχολογικό θρίλερ και βγαίνει σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών της Αμερικής από τις 30 Αυγούστου 2019, ο σούπερ σταρ Τζον Τραβόλτα που είδε την καριέρα του να ανανεώνεται με το «Pulp Fiction» του Κουέντιν Ταραντίνο πριν από 25 χρόνια, είναι στην κυριολεξία αγνώριστος. Ερμηνεύει τον Μους, έναν απολύτως παρανοϊκό συλλέκτη αυτογράφων διασήμων, ο οποίος ξεπερνά τα όρια, κι όπως σχολίασε η εφημερίδα «Η Καθημερινή» (30/8/2019), αν βρήκατε άθλιο το χτένισμα του επίσης παρανοϊκού Ξαβιέ Μπαρδέμ στο Οσκαρικό «Καμία προσευχή για τους μελλοθάνατους», στον «Φανατικό» ο Τραβόλτα παίρνει σίγουρα το βραβείο του χειρότερου χτενίσματος από καταβολής κινηματογράφου.

Σύμφωνα με το σενάριο του φιλμ, ο Τζον Τραβόλτα κάνει τον Moose, έναν φανατικό θαυμαστή που πολύ γρήγορα θα γίνει επικίνδυνος μπελάς.

Αξύριστος, ντυμένος με χαβανέζικα πουκάμισα και αλλόκοτη συμπεριφορά ο χαρακτήρας που παίζει ο Τραβόλτα έχει εμμονή με έναν ηθοποιό, τον Hunter Dunbar. Τον παρακολουθεί, ανακαλύπτει το σπίτι του και τη στήνει απέξω, ζητάει επίμονα ένα αυτόγραφο από το ίνδαλμά του και όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει, τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός τροχιάς. Ο Moose δεν διστάζει να τρυπώσει μέσα στο σπίτι του ηθοποιού, να τον δέσει στο κρεβάτι και να του επιτεθεί με μαχαίρι.

Το φιλμ ενδεχομένως να το δούμε και στην Ελλάδα μέσα στον χειμώνα.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture