Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλεξανδρούπολη: Έξι νεκροί και επτά σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο

Αλεξανδρούπολη: Έξι νεκροί και επτά σοβα...

Όλοι τους μετανάστες

Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών παράτυπων μεταναστών-προσφύγων, από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 6.30 το απόγευμα στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εισήχθη ένας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους καθώς υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Δεν υπάρχουν γυναικόπαιδα μεταξύ των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη απόψε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επτά εκ των συνολικά 10 τραυματιών φέρουν σοβαρά τραύματα, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται ήδη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι είναι άλλοι τρεις παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες. Όλοι οι τραυματίες παραμένουν μέχρι στιγμής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία των έξι ανδρών, που έχασαν τη ζωή τους, όταν ανετράπη το όχημα το οποίο τους μετέφερε παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις