Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Έκθεση ιστορικής φωτογραφίας στο Καρούσι Καλαβρύτων

Έκθεση ιστορικής φωτογραφίας στο Καρούσι...

Για τα 40 χρόνια του συλλόγουτων Απανταχού Καρουσιωτών

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Προοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου των Απανταχού Καρουσιωτών ‘Ο Άγιος Δημήτριος’ το ΔΣ του Συλλόγου διοργάνωσε και επιμελήθηκε την έκθεση ιστορικής φωτογραφίας, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το Σάββατο 17 Αυγούστου στο Καρούσι Καλαβρύτων.

Η έκθεση επιχειρεί να αναμοχλεύσει τις αναμνήσεις από το χωριό συλλέγοντας και παρουσιάζοντας την πρόσφατη ιστορία του χωριού και των κατοίκων του.

.Ύστερα από τα εγκαίνια της έκθεσης και την περιήγηση στις τρεις αίθουσες-ενότητες της έκθεσης όπου οι παλαιότεροι θυμήθηκαν, συγκινήθηκαν και γέλασαν και οι νεότεροι άκουσαν τις ιστορίες των παππούδων τους, ακολούθησε η προβολή της βραβευμένης, στο διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγου το 1965, ταινίας του Γιώργου Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» στην πλατεία του χωριού, όπου προσφέρθηκαν κεράσματα από τις νοικοκυρές του χωριού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μικρού Ποντιά, Αθανάσιος Φραντζής, ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ¨Αγία Λαύρα¨, Παναγιώτης Φραντζής, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεοντιτών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, Ιωάννα Θεοδωροπούλου, εκπρόσωποι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής καθώς και πλήθος συγχωριανών και φίλων του Καρουσίου.

Η έκθεση στεγάζεται στο κτήριο ιδιοκτησίας κληρονόμων Νεοκλή Πλώτα στην πλατεία Καρουσίου και θα είναι ανοικτή από 17 έως 25 Αυγούστου, από τις 8.00 έως τις 10.00 μ.μ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture