Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχονται στο Ρίο Ζιλιέτ Μπινός, Φ. Λουκινί & η "Πτώση της Αμερικανικής αυτοκρατορίας"

Έρχονται στο Ρίο Ζιλιέτ Μπινός, Φ. Λουκι...

Επίσης 19 με 21/8 θα επαναπροβληθεί το live action ριμέικ του "Βασιλιά των Λιονταριών" της Ντίσνει

Δυναμικά συνεχίζει τις προβολές του, το μοναδικό θερινό σινεμά της περιοχής της Πάτρας το σινε-Κάστρο στο Ρίο, το οποίο υφίσταται με κάποια διαλείμματα από το μακρινό 1971.

Aπό την Πέμπτη 8/8 και έως & την Κυριακή 11/8, με ώρα έναρξης στις 22:00 φέρνει σε α’ προβολή μία κοινωνική, δραματική ταινία Γαλλοβελγικής παραγωγής, το «Ποια Νομίζεις ότι είμαι» με την βραβευμένη με Όσκαρ β’ ρόλου για τον «Άγγλο ασθενή» Ζιλιέτ Μπινός. Το συγκεκριμένο φιλμ από τις 25 Ιουλίου 2019 που βγήκε στους Αθηναικούς κινηματογράφους προσέλκυσε το σινεφίλ κοινό και όπως είδαμε στο flix.gr, κοντεύει ήδη τα 17.000 εισιτήρια.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Σαφί Νεμπού, με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Φρανσουά Σιβίλ, Νικόλ Γκαρσία.

Η Κλερ είναι μια χωρισμένη καθηγήτρια πανεπιστημίου στα 50 της, η οποία κατασκευάζει στο Facebook το ψεύτικο προφίλ μιας 24χρονης για να πλησιάσει τον πρώην εραστή της μέσω του συγκατοίκου του. Το σχέδιό της, όμως, παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή.

Για τη συνέχεια το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610 994765) φέρνει από τη Δευτέρα 12/8 έως και την Τετάρτη 14/8/2019, δύο ταινίες: στην προβολή των 20:30 το παιδικό animation φιλμ «Τα ασχημογλυκούλια – Ugly dolls» σε σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπουρι.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των Pitbull, Κέλι Κλάρκσον, Nικ Τζόνας.

Σκηνοθεσία στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια: Πέτρος Δαμουλής.

Ηθοποιοί (φωνές): Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου.

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι: Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας, και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

Η ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 28 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Στην προβολή των 22:10, από 12 έως 14/8 θα παιχθεί το φιλμ «Η Πτώση της Αμερικανικής αυτοκρατορίας», Καναδικής παραγωγής 2019 σε σκηνοθεσία του Ντενί Αρκάν. Πρόκειται για μία κοινωνική σάτιρα με θέμα τη διάβρωση της σύγχρονης καπιταλιστικής κοινωνίας που στο ντεμπούτο της στις Αθηναικές αίθουσες το περασμένο 4ήμερο (1η με 4 Αυγούστου 2019) έκοψε πάνω από 6.100 εισιτήρια.

Διάρκεια: 122 λεπτά.

Παίζουν οι: Ρεμί Ζιράρ, Αλεξάντρ Λαντρί, Μαριπιέ Μορέν, Μαξίμ Ρουά, Ερίκ Μπρουνό.

Ο Πιέρ-Πολ, ένας νεαρός διανοούμενος που δουλεύει σε εταιρεία κούριερ, γίνεται μάρτυρας μιας αιματηρής ληστείας και αποφασίζει να κρατήσει τα κλοπιμαία για τον εαυτό του. Γρήγορα θα γίνει στόχος της αστυνομίας αλλά και της τοπικής μαφίας.

Ο Ντενί Αρκάν το 2003 κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για λογαριασμό του Καναδά με την ταινία του «Η Επέλαση των Βαρβάρων»

Από την Πέμπτη 15/8 έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στις 22.00 το σινε-Κάστρο στο Ρίο θα προβάλλει την Γαλλική κοινωνική ταινία με κωμικά στοιχεία «Χαλαρώστε κύριε Αλέν!».

Σκηνοθεσία: Ερβέ Μιμράν

Παίζουν οι ηθοποιοί: Φαμπρίς Λουκινί, Λεϊλά Μπεκτί.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.

Τέλος όπως ανέφερε στο thebest.gr ο υπεύθυνος του σινε-Κάστρο στο Ρίο, Παναγιώτης Κοτσαύτης, το τριήμερο 19-21/8 αναμένεται να επαναπροβάλλει το εξαιρετικό ριμέικ του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Ντίσνει σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό, στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια του και στις 22/8 θα φέρει μαζί με την Αθήνα το «Κάποτε…στο Χόλυγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι καθώς και τον Αλ Πατσίνο.  

www.cinekastro.wordpress.com

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture