Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

6 συχνές ερωτήσεις για το Leasing

6 συχνές ερωτήσεις για το Leasing

Μας ενημερώνει η εταιρεία theocarLease

Θέλετε να οδηγήσετε ένα καινούριο όχημα με τον εξοπλισμό των ονείρων σας και να πληρώσετε μόνο για τη χρήση του;

Σε 6 ερωτήσεις - απαντήσεις θα λυθούν οι περισσότερες απορίες σας για το ιδανικό τρόπο.

Τι είναι τελικά το Leasing και πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα δικό σου αυτοκίνητο με χρονομίσθωση;

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων είναι ουσιαστικά η ενοικίαση του αυτοκινήτου της επιλογής του πελάτη για διάστημα το οποίο αυτός επιλέγει και κυμαίνεται από 2 έως 5 χρόνια. Το Leasing αυτοκινήτων (επιβατικών & επαγγελματικών) απευθύνεται σε: εταιρείες, ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Απευθύνεται λοιπόν σε όλους και δίνει μια ρεαλιστική επιλογή εν μέσω οικονομικής κρίσης.

 

Γιατί Leasing;

Γιατί πλέον, όλοι επανεξετάζουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες και κινούμαστε βάσει αναγκών, αποφεύγοντας τα "ανοίγματα" και το ρίσκο. Το Leasing, ανάγεται πλέον στον καλύτερο εναλλακτικό τρόπο χρήσης αλλά και απόκτησης ενός αυτοκινήτου.

Έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και φέρνει στο επίκεντρο της το ζήτημα της διαχείρισης του αυτοκινήτου. Αυτό που μπορείς να εξασφαλίσεις μεταξύ άλλων, είναι η απόκτηση ενός πλήρους πακέτου υπηρεσιών, μιας και δεν μιλάμε για απλή ενοικίαση. Με λίγα λόγια η χρήση και οι ευκολίες διαχείρισης της, γίνονται πιο σημαντικές από την ιδιοκτησία. Εσείς είστε οδηγός ενός μόνιμα καινούργιου οχήματος, με μοναδικό επιπλέον έξοδο το καύσιμο σας.

 

Τι ισχύει για τη συντήρηση του οχήματος;

Η εταιρεία μίσθωσης είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε συμβεί στο όχημα σας με τη βοήθεια εξειδικευμένου συνεργάτη, απαλλάσσοντας σας από άγχη και επιπλέον έξοδα. Με άλλα λόγια, υπάρχει συνεργασία με τον ατομικό σας "ειδικό".

 

Τι περιλαμβάνει-καλύπτει το μηνιαίο μίσθωμα;

Ο κάτοχος ενός χρονομισθωμένου αυτοκινήτου ξέρει ακριβώς πόσο θα του κοστίσει το αυτοκίνητο του κάθε χρόνο. Δεν έχει να ασχοληθεί με τέλη, ασφάλιστρα και σέρβις γιατί αυτά εμπεριέχονται στο μίσθωμα.

Στην περίπτωση του Leasing για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, το μηνιαίο μίσθωμα εκτός από το χρηματοδοτικό και το ασφαλιστικό κόστος, συμπεριλαμβάνει τα κόστη επισκευής ζημιών, συντήρησης, αλλαγής ελαστικών, τελών κυκλοφορίας, αυτοκινήτου αντικατάστασης και οδικής βοήθειας. Συνεπώς, είστε σε θέση να γνωρίζετε εξαρχής με ακρίβεια το κόστος χρήσης του οχήματος.

 

Τι έξτρα προσφέρει στον ενδιαφερόμενο;

Ο μισθωτής μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί και τον τύπο καυσίμου που επιθυμεί. Στη λήξη της μίσθωσης απαλλάσσεται από το άγχος της αξίας μεταπώλησης του αυτοκινήτου. Παράλληλα, μπορεί να επιλέξει τον επιπλέον εξοπλισμό που θέλει. Με άλλα λόγια, η έννοια του "φτιάξ' το μόνος σου", μεταφράζεται εδώ ως: "Εσύ επιλέγεις τι θες και κάποιος άλλος το πραγματοποιεί για σένα”, χωρίς το άγχος για αναπάντεχες δαπάνες και ζημιές.

Για τον επαγγελματία τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα: Δεν δεσμεύονται κεφάλαια, συνεπώς δεν επηρεάζεται η ρευστότητα και ο Φ.Π.Α. της αξίας του αυτοκινήτου δεν εκρέει άμεσα, αλλά κατά την διάρκεια της σύμβασης, μαζί με τα μισθώματα. Τα μισθώματα εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα σε ποσοστό 100%, δίνοντας σας σημαντικά φορολογικά οφέλη.

Συνοπτικά θα προσθέταμε την δυνατότητα προγραμματισμού πληρωμών, απαλλαγή ρίσκου καταστροφής , απαλλαγή ρίσκου κλοπής οχήματος, απαλλαγή από διαδικαστικά θέματα.

 

Μπορώ να αγοράσω το αυτοκίνητο που μίσθωσα;

Φυσικά, αν ο μισθωτής επιθυμεί την αγορά του οχήματος κατά τη λήξη της μισθωτικής περιόδου, μπορεί να προχωρήσει στην εξαγορά σε προσυμφωνημένη τιμή (δεν είναι υποχρεωτική η εξαγορά του αυτοκινήτου). Υπάρχει όμως δυνατότητα απόκτησης αν οι δύο πλευρές το επιθυμούν.

Σκεφτείτε το λοιπόν και αποφασίστε: Αγορά η leasing το νέο σας αυτοκίνητο;

 

Τα στοιχεία μας παρέθεσε ο κος Κώστας Ζαχαριάδης, σύμβουλος μακροχρόνιας μίσθωσης της theocarLease (official partner της LeasePlan)

κιν: 6938720725, email: [email protected]    

Πάτρα, Ναύπακτος, Αγρίνιο, Αίγιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports