Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο γιος της ατίθασης πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό μεγάλωσε και παντρεύτηκε!

Ο γιος της ατίθασης πριγκίπισσας Στεφανί...

Το νυφικό, η Ρόλς Ρόις, η δεξίωση στο παλάτι και οι 300 ώρες που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν τα ντελικάτα κεντήματα του νυφικού

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο ο εγγονός της Γκρέις Κέλι, και γιος της ...ατίθασης πριγκίπισσας Στεφανί, Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του από το κολέγιο, Μαρί Σεβαλιέ στο Μονακό, ενώπιον της μητέρας του και των διακοσίων καλεσμένων τους.

Για την ακρίβεια το ζευγάρι παντρεύτηκε δυο φορές μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός τους γάμος. Στον πολιτικό, η νύφη φορούσε μια απλή ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, ενώ είχε αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της πιάνοντας μερικά με ένα λιτό κλιπ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του Μονακό, Τζορτζ Μάρσαν, ενώ στη συνέχεια έγινε μια ανεπίσημη δεξίωση στο παλάτι του πρίγκιπα.

Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε με μια καμπριολέ Ρόλς Ρόις, η οποία ήταν διακοσμημένη με ροζ και άσπρα λουλούδια. Η Μαρί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα της άφιξής της στον ναό, ενώ τα μαλλιά της κάλυπτε ένα άσπρο πέπλο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Nice Matin», η μητέρα του γαμπρού, Στεφανί του Μονακό, ήταν κι αυτή συγκινημένη, αφού έκλαιγε πριν καν αρχίσει η τελετή. Ο γαμπρός είναι καρπός του θυελλώδους έρωτα της Στεφανί με τον σωματοφύλακά της.

Το ρομαντικό νυφικό είναι δημιουργία του Atelier Boisanger και της Pauline Ducruet, ενώ σύμφωνα με τους σχεδιαστές, χρειάστηκαν 300 ώρες για να δημιουργηθούν τα ντελικάτα κεντήματα.

Οι δυο τους έδειχναν πανευτυχείς, αφού ήταν συνεχώς χαμογελαστοί, την ώρα που περπατούσαν μέσα στην εκκλησία και οι καλεσμένοι τους έρεναν με λουλούδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View