Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tην Παρασκευή απολογείται ο 27χρονος για το βιασμό και τη δολοφονία της Αμερικανίδας

Tην Παρασκευή απολογείται ο 27χρονος για...

Τι αναφέρει η αστυνομία

Τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής, απήγγειλε ο εισαγγελέας Χανίων στον 27 χρόνο από το Μάλεμε Χανίων, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

 

Όπως αναφέρει το cretapost, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις έγιναν πιο σαφής καθώς όπως ανέφερε η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου η Suzanne Eaton βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Τα ίχνη των ελαστικών του αυτοκινήτου “έδειξαν” τον δράστη

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές είχαν στην διάθεσή τους αρκετά ευρήματα από τις έρευνες που πραγματοποίησαν στον χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, οι αρχές βρήκαν ίχνη από ελαστικά αυτοκινήτου που – όπως τελικά ταυτοποιήθηκε – ανήκει στον 27χρονο αγρότη.

Μάλιστα, με αυτό το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε η 60χρονη επιστήμονας στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή. Τα ίχνη των ελαστικών βρίσκονταν στο αγροτεμάχιο όπου οδηγεί στο φρεάτιο της στοάς.

Άγρια δολοφονία

Για μία άγρια δολοφονία χωρίς προηγούμενο έκαναν λόγο από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως τις επιβεβαιώνει καθώς ο 27χρονος κατ’ ομολογία εντόπισε την 60χρονη Suzanne σε δρόμο λίγα μέτρα μακριά από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης την ώρα που έκανε τζόκινγκ.

Την χτύπησε με το αυτοκίνητό του με σκοπό να την ακινητοποιήσει με τα κίνητρά του να είναι καθαρά σεξουαλικά.

Στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ νομίζοντας πως ήταν αναίσθητη και την μετέφερε στη στοά που γνώριζε τόσο καλά. Όπως ανέφεραν οι αρχές κατά τη νεκροψία φάνηκαν σημάδια που αποδεικνύουν πως της επιτέθηκαν με μαχαίρι ενώ ο θάνατός της – όπως είναι ήδη γνωστό – προήλθε από ασφυξία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις