Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Πρώτη επίσημη παρουσίαση της BMW ΣΕΙΡΑ 1, από την Α. Τζουραμάνης ΕΠΕ

Πρώτη επίσημη παρουσίαση της BMW ΣΕΙΡΑ 1...

Σε ένα μοναδικό event

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της τρίτης γενιάς του πολυτελούς και πετυχημένου μοντέλου της BMW την ΣΕΙΡΑ 1, η  Α. Τζουραμάνης  ΕΠΕ διοργάνωσε στην Πάτρα ένα μοναδικό event στις νέες , σύγχρονες εγκαταστάσεις της, που προσέλκυσε πολλούς λάτρεις και  θαυμαστές της μάρκας.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την νέα BMW ΣΕΙΡΑ 1, τρείς μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της.

Οι αποδοτικοί κινητήρες σε συνδυασμό με το σύστημα μετάδοσης κίνησης  στους  μπροστινούς τροχούς που για πρώτη φορά εφαρμόζει η BMW, κέντρισαν την περιέργεια των fun  της μάρκας. Η ψηφιοποίηση του περιβάλλοντος του οδηγού μέσω συστημάτων διασυνδεσιμότητας και ασφάλειας, ο δυναμικός και νεανικός σχεδιασμός , ο σπορ  χαρακτήρας, οι βελτιωμένοι και αισθητά μεγαλύτεροι χώροι τόσο για τους  επιβάτες  όσο και  για τις αποσκευές τους αλλά και ο εσωτερικός διάκοσμος που συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα, ήταν μερικά από τα στοιχεία που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Το νέο μοντέλο έχει αρχική τιμή 26.125 ευρώ ενώ οι 50 πρώτοι πελάτες που θα την αποκτήσουν θα κερδίσουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Για περισσότερες πληροφορίες, Α. Τζουραμάνης ΕΠΕ

Αδαμόπουλος Δημήτρης

NEO Πατρών - Αθηνών 105 

26441 Πάτρα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports