Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας: Πήγαμε στο fashion cocktail του Axel της Αγίου Νικολάου

Φλας: Πήγαμε στο fashion cocktail του Ax...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το γνωστό ελληνικό brand γιόρτασε 20 χρόνια παρουσιάζοντας τη σειρά Greek Islands στην Πάτρα

Ευχές, χαμόγελα, φλας και βέβαια το απαραίτητο shopping στο κοκτέιλ μόδας του κεντρικού καταστήματος Axel της Αγίου Νικολάου πριν λίγες μέρες. Η γνωστή και επιτυχημένη ελληνική εταιρεία γυναικείας ένδυσης παρουσίασε στις πατρινές φίλες και πελάτισσες την καινούρια, καλοκαιρινή σειρά με τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ «Greek Islands»  με έμπνευση την Κρήτη, γιορτάζοντας παράλληλα την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.

Αρκετές κυρίες της πόλης θαύμασαν και δοκίμασαν τα νέα σχέδια καθώς και όλη τη συλλογή της σαιζόν κάνοντας αγορές με ειδικές εορταστικές τιμές και κερδίζοντας δωράκια. Τα υπέροχα, φωτεινά χρώματα, τα trendy prints (άνθινα, λεοπάρ, «μαντήλι», πάτσγουρκ κ.α.), τα έθνικ ανάγλυφα κεντήματα, τα αιθέρια μάξι φορέματα αλλά και τα σύνολα με kimono και pyjamas επιρροές άρεσαν πολύ. Εντύπωση έκαναν και τα εντυπωσιακά ψάθινα καπέλα, οι προτάσεις beachwear καθώς και τα ρούχα για μικρά κοριτσάκια.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με τη διοργανωτική σφραγίδα της Harris the Events του Χάρη Παναγόπουλου και  με την παρουσία της Εύας Σιαμπανοπούλου, media marketing manager.  Το team του καταστήματος εξυπηρέτησε άπαντες μέσα σε άκρως χαρούμενο κλίμα ενώ προσφέρθηκαν ποτά και κοκτέιλ Aperol.

 

 

Axel:  Eνα αγαπημένο ελληνικό brand ρούχων και αξεσουάρ με διεθνή απήχηση, το οποίο ξεκίνησε τη διαδρομή του πριν 20 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τα παγκόσμια trends της βιομηχανίας της μόδας και  με εμπνεύσεις την τέχνη, την κουλτούρα και το σύγχρονο τρόπο ζωής, στοχεύει να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει θηλυκή, γοητευτική και μοναδική δίχως να χάνει το δυναμισμό της..  Διαθέτει 18 mono brands καταστήματα (σύντομα θα αποκτήσει ένα ακόμα στο Ηράκλειο) και εκατοντάδες συνεργάτες ενώ έχει συνεπή διεθνή παρουσία σε μεγάλες εκθέσεις ανά τον κόσμο. Δημοφιλείς ελληνίδες celebrities όπως η Ελένη Μενεγάκη έχουν φορέσει ρούχα, τσάντες και παπούτσια Axel επιτυγχάνοντας τα πιο εντυπωσιακά outfits.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View