Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλεξοπούλου: Οι λαϊκές αγορές είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας

Αλεξοπούλου: Οι λαϊκές αγορές είναι μικρ...

Μοίρασε η ίδια φυλλάδια

Την λαϊκή αγορά της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η κ. Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και πολίτες για θέματα που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες της καθημερινότητας και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών, ενώ μοίρασε η ίδια προσωπικά τα φυλλάδιά της, προβάλλοντας τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη διακυβέρνηση της χώρας.

 

Στις συζητήσεις της με τους παραγωγούς που συνάντησε κατά την επίσκεψή της, η κυρία Αλεξοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων:

 

«Οι λαϊκές αγορές, δεν είναι απλά ένας χώρος πώλησης προϊόντων. Είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, καθώς συγκεντρώνουν εκπροσώπους όλων των ηλικιακών και κοινωνικών στρωμάτων. Απηχούν τον ρυθμό της αγοράς, τον καθημερινό αγώνα που όλοι δίνουμε, την καθημερινότητα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

 

Τα μηνύματα που λαμβάνω διαρκώς από τους πολίτες υπαγορεύουν την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στις 7 Ιουλίου, ώστε να προκύψει μια κυβέρνηση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες σε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα, με χαμηλότερους φόρους, με περισσότερες επενδύσεις, με νέες θέσεις εργασίας, την αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, με παράλληλα μέτρα ανακούφισης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Η μεγάλη αυτή αλλαγή, η ριζική ανανέωση για την οποία δεσμεύεται ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι σύνθημα, είναι κοινωνική αναγκαιότητα», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις