Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πρωτόφαντη παραλιακή κοσμοπλημμύρα για τις Melisses στα Μποζαΐτικα

Πρωτόφαντη παραλιακή κοσμοπλημμύρα για τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, πάνω από 2.000 άτομα -κυρίως νεαρόκοσμος- ξεσηκώθηκαν με το Χρήστο Μάστορα

Μαζικό και βέβαια πολυσυζητημένο ξεφάντωμα το περασμένο σαββατόβραδο στα Μποζαίτικα για το μεγάλο live party με τις δημοφιλείς Melisses που συνδιοργάνωσαν το καινούριο, εντυπωσιακό παραλιακό στέκι Mabrouk και η εταιρία Harris the Events. Hταν μια υπαίθρια κοσμοσυρροή, από εκείνες που δεν βλέπουμε συχνά. Η νεολαία, από τινέιτζερ, λυκειόπαιδα, μέχρι φοιτητές κλπ ξεκίνησαν να κατηφορίζουν στο συναυλιακό χώρο από τις 7 και μετά. Υπήρξε μεγάλος συνωστισμός στην είσοδο και έκδηλη αδημονία. Υπολογίζεται πως η βραδιά προσέλκυσε γύρω στα 2000 άτομα με ώρα έναρξης στις 8 μ.μ.  περιλαμβάνοντας dj set και μακιγιάζ. Τελικά το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 10μ μ.μ. ερμηνεύοντας μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού τις τελευταίες του επιτυχίες "Είμαι αλλού" και "Ολα μοιάζουν καλοκαίρι". Αδιάκοπος βέβαια ήταν ο χορός και το τραγούδι στην ατέλειωτη "γαλαρία" με φόντο τον Πατραικό και το ηλιοβασίλεμα ενώ μπροστά στην εξέδρα είχαν στηθεί καναπέδες και πάσα για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Ολο το πρώτο μέρος βασίστηκε στα πιο αγαπημένα κομμάτια του γκρουπ όπως "Ελεγες", "Κρυφά" κ.α. "Χαμός" έγινε βέβαια και στο άκουσμα του άσματος "Στην καρδιά", που αναβίωσε με τη συμβολή του συγκροτήματος. Κατά κοινή ομολογία πάντως η φωνή του Χρήστου Μάστορα ήταν καταπληκτική και μεταπηδούσε με μοναδική άνεση από την εγχώρια ποπ, στα λαικά αλλά και στα ξένα hits με το μέταλλό της να μεταμορφώνεται διαρκώς. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος "έκανε πρόγραμμα" πίστας με τραγούδια άλλων καλλιτεχνών ενώ αιφνιδίασε και με τις μιμήσεις του: "εγινε" Καρράς, Ρουβάς και .... Μαρινέλα! 

Το live κράτησε ως τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα όταν όλοι αναχώρησαν "χορτασμένοι" από το τόσο οικείο και αγαπημένο ρεπερτόριο. Οι Melisses ήταν πανευτυχείς στα παρασκήνια από το αγκάλιασμα του κόσμου και το εξέφρασαν στο Χάρη Παναγόπουλο. Ξεκίνησαν μαζί στην Πάτρα μια αποκλειστική συνεργασία πριν έξι χρόνια, η οποία εξελίχθηκε σταδιακά και σήμερα "αποδίδει καρπούς" πληθωρικά. Ο κ. Παναγόπουλος μίλησε στο thebest για ένα τεράστιο εγχείρημα, το οποίο είχε πάρα πολλές απαιτήσεις αλλά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Με αυτό δοκιμάστηκε και ο καινούριος, άπλετος χώρος του Omega Yacht Club ακριβώς δίπλα στο πολυσύχναστο Mabrouk που αναμένεται να υποδεχθεί και άλλα αντίστοιχα μεγάλα events. 

Γενικότερα, η βραδιά επιχείρησε να συνδυάσει την οργάνωση ενός κέντρου διασκέδασης με το υπαίθριο live ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ηλικίες. Επιπλέον μετατόπισε το κοσμικό ενδιαφέρον σε άλλη περιοχή, αυτή των Μποζαιτίκων που ολοένα κερδίζει έδαφος στην καλοκαιρινή Πάτρα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View