Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Karl for Ever: Το Παρίσι υποκλίθηκε στο θρύλο Καρλ Λάγκερφελντ

Karl for Ever: Το Παρίσι υποκλίθηκε στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σχεδιαστή συγκεντρώθηκαν στο Grand Palais- Δέσποσε η Κάρα Ντελεβίν ντυμένη με Chanel ροζ φτερά

Κάρα Ντελεβίν, Ελεν Μίρεν, Φάρελ Γουίλιαμς, Τίλντα Σουίντον πρωτοστάτησαν στη σκηνή του Grand Palais, στο «μνημόσυνο» για το θρυλικό σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ που αποχαιρέτησε τα εγκόσμια της μόδας τον περασμένο Φεβρουάριο σε ηλικία 85 ετών. Ο αξεπέραστος γερμανός μετρ που σφράγισε ανεξίτηλα τη γαλλική fashion σκηνή και τους οίκους Chanel και Fendi, ενώ διατηρούσε και label με το όνομά του, τιμήθηκε στο Παρίσι με προβολές από επιδείξεις, παραστάσεις, φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις, ενώ ολόγυρα στον αγαπημένο του μνημειακό χώρο υψώνονταν πορτρέτα του αλλά και η λατρεμένη γάτα του Choupette. Bιολί, πιάνο, τανγκό, λογοτεχνία τα οποία «γέμιζαν» τη ζωή του επίσης καταχειροκροτήθηκαν.

Επί σκηνής live performances από τους πιο στενούς του φίλους και συνεργάτες και στο ακροατήριο προσωπικότητες και διασημότητες που επίσης τον αγάπησαν: Kαρολίνα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, Αννα  Γουίντουρ, Τζίτζι Χαντίντ, Κλόντια Σίφερ, Ολίβια Παλέρμο, Αριζόνα Μιουζ και οι πρώτες κυρίες Κάρλα Μπρούνι- Σαρκοζί και Μπριζίτ Μακρόν. Ανάμεσά τους και συνάδελφοι όπως η Στέλλα Μακ Κάρντενι και ο Βαλεντίνο. Απαντες υποκλίθηκαν στη μεγαλοφυία του και την πολύτιμη προσφορά -κληρονομιά του. Εννοείται πως για αυτή τη φορτισμένη με συγκίνηση αφιερωματική βραδιά με τίτλο” Karl for Ever” οι περισσότερες κυρίες φορούσαν δημιουργίες του. H 25χρονη βρετανίδα καλλονή  Κάρα Ντελεβίν, super model και ηθοποιός ήταν πάντως αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς με ροζ- σομόν φόρεμα Chanel γεμάτο φτερά. Μάλιστα διάβασε για τον μέντορα που «της άλλαξε τη ζωή» ένα ποίημα της Colette. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View