Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα η νέα υπαρξιακή κωμωδία με την Κέιτ Μπλάνσετ

Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα η νέα υπαρξια...

Τίτλος του φιλμ "Πού Χάθηκες Μπερναντέτ"

Στο φουαγιέ των Οdeon Veso Mare έχει ήδη μπει η σχετική διαφημιστική αφίσα. Ο λόγος για την μυστηριώδη κωμωδία όπως διαφημίζεται, «Πού Χάθηκες, Μπερναντέτ - Where You'd Go, Bernadette» με την 2 φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ και τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ του «Boyhood – Μεγαλώνοντας» να σκηνοθετεί.

Η Μπλάνσετ λοιπόν πρωταγωνιστεί σε μα υπέροχη υπαρξιακή κωμωδία, όπως αυτές που μόνο ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ ξέρει να δημιουργεί, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου 2019 στις ΗΠΑ και τον Σεπτέμβριο την αναμένουμε στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Μπερναντέτ Φοξ τα έχει όλα: έναν τρυφερό σύζυγο, μια γλυκύτατη κόρη και μια υπέροχη ζωή. Το μόνο που λείπει από τη ζωή της είναι η περιπέτεια. Όταν η Μπερναντέτ εξαφανίζεται πριν από ένα προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στην Ανταρκτική, η 15χρονη κόρη της θα κάνει τα πάντα να την εντοπίσει, ανακαλύπτοντας στην πορεία συγκλονιστικά στοιχεία από το παρελθόν της μητέρας της.

Ο πέντε φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ & λάτρης της Ελλάδας (Πριν το Ξημέρωμα, Πριν το Ηλιοβασίλεμα, Boyhood) καθοδηγεί τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό ταξίδι. Το «Where'd You Go, Bernadette» έχει βασιστεί στο βιβλίο της Maria Semple που κυκλοφόρησε το 2002. Όπως προείπαμε στο επίκεντρο είναι η αγοραφοβική αρχιτέκτων Bernadette Fox που μία ωραία πρωία εξαφανίζεται. Το βιβλίο έχει για αφηγήτρια την 15χρονη κόρη της Bee Branch.

Παίζουν ακόμα οι Billy Crudup, Kristen Wiig, Emma Nelson, James Urbaniak, Judy Greer, Troian Bellisario, Zoë Chao και ο Laurence Fishburne.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture