Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ποιοί θαύμασαν τα shirtdresses Evi Grintela στο Κολωνάκι, εκεί και η Αντα Παπανδρέου

Ποιοί θαύμασαν τα shirtdresses Evi Grint...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πατρινή designer φιλοξενήθηκε στο thebest πρόσφατα με τη νέα της συλλογή “Maritime romance”

Tα ρομαντικά και σικάτα shirtdresses της πατρινής σχεδιάστριας Evi Grintela «βγήκαν» για πρώτη φορά εκτός ατελιέ στην Αθήνα και παρουσιάστηκαν με μια εντυπωσιακή βιτρίνα, στο φιλόξενο i-D Concept Stores, στο Κολωνάκι. Φορέματα εμπνευσμένα από το βεστιάριο των θαλασσινών θερέτρων και αλλοτινές ντίβες,  γοήτευσαν  με τις. χειροποίητες λεπτομέρειες και τα βολάν, τις bold ρίγες  και τα φλοράλ patterns από 100% ιταλικό βαμβάκι και μετάξι. New Navy Style ανανεωμένο λοιπόν, με κυρίαρχους τόνους μπλε, λευκό και κόκκινο.

 Οι καλεσμένοι, αγαπημένοι φίλοι της σχεδιάστριας, πιστοί πελάτες των i-D Concept Stores και εκπρόσωποι του κόσμου της μόδας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την συλλογή γνώρισε παγκόσμια επιτυχία (Θυμίζουμε πως διατίθεται στα μεγαλύτερα online luxury stores όπως Νet A Porter, Browns, Matches Fashion, Moda Operandi καθώς και στο Bergdorf Goodman στην Νέα Υόρκη και το Le Bon Marche στο Παρίσι). Curator της βιτρίνας είναι ο Στέφανος Ζαούσης και τα headpieces ανέλαβε ο Στέφανος Βασιλάκης. Επισκεφθείτε το χώρο, λειτουργεί ως pop up store έως τις 22 Ιουνίου.

 Aνάμεσα στους παρευρισκομένους των εγκαινίων, ήταν η πατρινή Αντα Παπανδρέου, οι Mιχάλης Πάντος, Κατερίνα Ψωμά, Λάκης Γαβαλάς, Δημήτρης Ντάσιος, Δημήτρης Μοθωναίος, Ναταλία Ιορδάνου Φουρλή, Ειρήνη Ντέρου, Νταντα Ιωννίδου, Βαγγέλης και Αουρόρα Χατζή, Μαρθάννα Φιξ, Τίνα Μαυρίκη, Καρολίνα Καμπάνη, Βανέσσα Ζουγανέλη κ.α. Επί της υποδοχής η designer με την κόρη της Αρτεμις Καρατζά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View