Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Θερμό το χειροκρότημα για το “2 ½ Φόνοι & 1 Μπουλντόγκ” στο Μηχανουργείο

Πάτρα: Θερμό το χειροκρότημα για το “2 ½...

Έπονται 4 ακόμα παραστάσεις από 22 έως και 25 Μαΐου 2019

Με συνεχόμενες sold - out παραστάσεις έκλεισε η πρώτη εβδομάδα παρουσίασης του κωμικού έργου “2 ½ Φόνοι & 1 Μπουλντόγκ” των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου από την θεατρική Ομάδα ΘέΑ(Σ)ΤρΟ του Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε στο Θέατρο Μηχανουργείο στην οδό Ευμήλου πίσω από το ναό του Αγ. Ανδρέου στην Πάτρα.

Πλήθος θεατών έδωσαν δυναμικό παρών και γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο σε όλες τις παραστάσεις με τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα να κερδίζει το θερμό χειροκρότημα του κοινού και να προσφέρει απλόχερα άπειρες στιγμές γέλιου, προμηνύοντας ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στη δεύτερη - και τελευταία - εβδομάδα παραστάσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρεμιέρα ο κόσμος χειροκροτούσε συνεχώς επί αρκετή ώρα αναγκάζοντας τους ερασιτέχνες - ηθοποιούς να ξαναβγούν για 3η φορά στη σκηνή προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους αποθέωσε, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σε αυτό συνέβαλαν οι καταιγιστικοί, φρενήρεις ρυθμοί σε συνδυασμό με τις πανέξυπνες ατάκες και τις τραγελαφικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται επί σκηνής προσφέροντας...ασυγκράτητο γέλιο.

Όσον αφορά στην υπόθεση του έργου πρόκειται για μια διασκευή του έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν», όπου δύο φίλοι γιατροί αντί να κατευθυνθούν σε ένα συνέδριο καταλήγουνε σε ένα...κακόφημο μπαρ και μετά στο ξενοδοχείο μαζί με μια χορεύτρια ενώ την επόμενη μέρα ξυπνούν χωρίς να θυμούνται σχεδόν...τίποτα από την προηγούμενη βραδιά, με αποτέλεσμα αυτοί, οι γυναίκες τους, η υπηρέτρια, ένας αστυνομικός, ο αρχηγός της Αστυνομίας και ένα γαλλικό μπουλντόγκ να εμπλακούν σε ένα δαιμονικό γαϊτανάκι συνεχών, απρόβλεπτων, και ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων με το κουβάρι να ξεμπλέκεται μόνο στο τέλος του έργου.

Την σκηνοθετική προσέγγιση έχει αναλάβει ο Ηλίας Ηλιόπουλος με την υποστήριξη των Υρώ Λιακοπούλου και Αγγελικής Σαμαντά, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφανίσεως):

Αύγουστος Φεϋντώ: Τάκης Αναστασόπουλος

Πωλέτ Φεϋντώ: Σόνια Πουλή

Πιερ Λαμπίς: Θέμης Τακόπουλος

Nορίν Λαμπίς: Δήμητρα Κουλουμπή

Ιουστίνη: Μαρία Σγούρου

Υπαστυνόμος Σαρντού: Νίκος Καλαντζής

Δημοσιογράφος: Σοφία Σκάρλετ Αντωνακοπούλου

Ρεπόρτερ: Άννα Σπαθάρα

Αυτόπτης Μάρτυρας: Γεωργία Παπαγιαννοπούλου

Μαριβώ: Ηλίας Ηλιόπουλος.

Οι παραστάσεις αυτήν την εβδομάδα ξεκινούν την Τετάρτη 22/5/2019 και συνεχίζονται έως το Σάββατο 25/5/2019 με ώρα έναρξης 9.15 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος €8 Ομαδικό (άνω των 10 ατόμων), Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ €6.

Κατάλληλο 13+

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6988698291

Ώρες κρατήσεων 10 π.μ. – 3 μ.μ. & 6 μ.μ. - 9 μ.μ.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μουλίνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture