Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Συγκινημένοι στις Κάννες ο σούπερ σταρ της ποπ Έλτον Τζον & ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο γόης Τάρον Έγκερτον -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συγκινημένοι στις Κάννες ο σούπερ σταρ τ...

Η ταινία "Rocketman" έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της & στις 30/5/2019 αναμένεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα

Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φιλμ «Rocketman» και η κοινή παρουσία του Έλτον Τζον και του νεαρού γόη ηθοποιού Τάρον Έγκερτον στο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών ήταν πραγματικά ένα πολύ σημαντικό γεγονός που σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τα φωτογραφικά φλας.

Στις Κάννες λοιπόν στην 3η μέρα του φετινού Φεστιβάλ έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του «Rocketman» που στις Ελληνικές αίθουσες θα δούμε από την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 σε διανομή της Odeon και αναμένεται να παιχθεί και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ο 72χρονος σούπερ σταρ – τραγουδιστής της ποπ Έλτον Τζον ταξίδεψε στις Κάννες για να παραστεί στην παγκόσμια πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας «Rocketman» από την εταιρεία Paramount, που αναφέρεται στη ζωή του.

Ο Έλτον Τζον έφθασε με την ομάδα που συνέβαλλε στην δημιουργία αυτής της ταινίας, ανάμεσά τους μάλιστα ήταν ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις, συμπαραγωγός της ταινίας και ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ. Καθώς ο Έλτον Τζον μετακινείται με δυσκολία, οι διοργανωτές προνόησαν και δεν τον άφησαν να ανεβεί τα 24 σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο της αίθουσας του Grand Theatre Lumiere.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης και ίνδαλμα πολλών έφθασε στην είσοδο περνώντας από μια διπλανή πόρτα. Ψηλά στα σκαλιά, χαιρετούσε όλο χαμόγελα τους θαυμαστές του, ενώ άστραφταν τα φλας.

Είναι εκπληκτικό το πόσο επεισοδιακή αλλά και ιδιαίτερη είναι η ζωή του Έλτον Τζον, και στα χέρια των συγγραφέων Λι Χολ και Ντέξτερ Φλέτσερ το «Rocketman» δεν θα το αισθανθεί κανείς ποτέ σαν κάτι λιγότερο από συναισθηματικά αυθεντικό και πραγματικό. Ένα μάθημα ζωής που είναι τελικά εμπνευσμένο από έναν εξίσου πραγματικό και αυθεντικό άνθρωπο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Όσον αφορά στην γνώμη του Έλτον Τζον για την ερμηνεία του Άγγλου ηθοποιού Τάρον Έγκερτον που τον περασμένο Νοέμβριο τον είδαμε και ως Ρομπέν των Δασών σε μία νέα ταινία, είπε τα εξής: «όταν παρακολουθώ την ταινία δεν βλέπω να παίζει κάποιος ηθοποιός, βλέπω τον εαυτό μου». Ο Έλτον Τζον παρέστη και στο after party ενώ αξίζει να τονιστεί πως έκανε με τον Τάρον Έγκερτον και ντουέτο στο ομότιτλο με την ταινία τραγούδι που είναι και το πρώτο single από το soundtrack.

Ο Τάρον Έγκερτον είναι εκθαμβωτικός ως Έλτον Τζον και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που τον πλαισιώνουν είναι επίσης καταπληκτικοί, συμπεριλαμβανομένου του Ρίτσαρντ Μάντεν, του Τζέιμι Μπελ (ο οποίος απουσιάζει από τις Κάννες λόγω της γέννησης του παιδιού του), του Μπέρνι Τόπιν (που παραβρέθηκε στις Κάννες για την πρεμιέρα) και μια πολύ διαφορετική από ότι μας έχει συνηθίσει Μπράις Ντάλας Χάουαρντ στον ρόλο της μητέρας του.

Η πρεμιέρα της ταινίας καταχειροκροτήθηκε, ο Τάρον Εγκερτον δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του και ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ ευχαρίστησε το κοινό, λέγοντας «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από την φανταστική αποδοχή σας».

Το «Rocketman» είναι η χωρίς λογοκρισία ανθρώπινη ιστορία του Σερ Έλτον Τζον για τη διαδρομή του προς την κορυφή, σε ένα επικό μιούζικαλ που βασίζεται σε μια αληθινή φαντασίωση.

Το φωτογραφικό υλικό μας εστάλη από την Odeon.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture