Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tί μαγιώ θα ψωνίσουμε; Τα cut off ολόσωμα είναι η πρώτη επιλογή, λόγω Saint Laurent

Tί μαγιώ θα ψωνίσουμε; Τα cut off ολόσωμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σας έχουμε όλα τα σχέδια των καινούριων μαγιό που δεσπόζουν στο προσκήνιο της μόδας αλλά και στα τοπικά καταστήματα.

Πόσο stylish θέλετε να δείχνετε από τις πρώτες σας κιόλας καλοκαιρινές βουτιές; Σας έχουμε όλα τα σχέδια των καινούριων μαγιό που δεσπόζουν στο προσκήνιο της μόδας αλλά και στα τοπικά καταστήματα. Το swimwear μας ξεσηκώνει για την πιο απαραίτητη, ανανεωτική αγορά της σαιζόν ώστε να επιτύχουμε την «κρίσιμα» ενημερωμένη εικόνα παραλίας. Όπως θα δείτε, η δυναμική επιρροή του επιθετικά sexy οίκου Saint Laurent και η παιχνιδιάρικα vintage λογική, τονίζουν τη σιλουέτα μας και τρυπώνουν στην ψάθινη τσάντα μας δίπλα στο αντηλιακό μας.

 

Saint Laurent

Saint Laurent

Saint Laurent

Saint Laurent

Saint Laurent

Saint Laurent

Τα super models που παρέλασαν στο πνεύμα των wild eighties στο Saint Laurent show Spring- Summer 2019 με σαγηνευτικό βραδινό σκηνικό τον πύργο του Αιφελ, επανέφεραν τα αισθησιακά ανοίγματα, τα λεγόμενα cut off, στην γκαρνταρόμπα της θάλασσας. Τα συναντάμε παντού με νέους σχηματισμούς- ειδικά οι πλάγιες τρύπες στα ντεκολτέ κάνουν θραύση. Κορυφαία επιλογή τα ολόσωμα, όπου τα προκλητικά αυτά εφέ διαμορφώνουν την επικρατέστερη shopping τάση. (Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτά τα μαγιώ του ’80 είναι πάρα πολύ «κοφτά» και δεν επιτρέπουν ψεγάδια στο κορμί).

Zara

Zara

Zara

Zara

Top Shop

Top Shop

H&M

H&M

Από εκεί και πέρα, συναντάμε πολλά και διαφορετικά ψιλόμεσα σλιπ στα μπικίνι. Στα σουτιέν επιστρέφουν  οι μπανέλες και διατηρούνται τα «βολανάκια», καθώς και τα πατρόν που παραπέμπουν σε φανέλες και μπλούζες. Ακόμα και μανίκια, που έχουν έμπνευση τον κόσμο του σερφ εισβάλλουν στο τοπίο του beachwear.

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

H&M

H&M

Dodo Bar Or

Dodo Bar Or

Zimmerman

Zimmerman

Top Shop

Top Shop

H&M

H&M

Γουίνι Χάρλοου

Γουίνι Χάρλοου

Εάν δεν σας αρέσουν οι πολύ μοδάτοι  φλούο τόνοι ή τα disco μεταλιζέ, επιλέξτε εμπριμέ σε κοριτσίστικα πουά, εντυπωσιακά animal prints αλλά και τα ξεθωριασμένα tie dye που βασιλεύουν και στα ρούχα. Στις υφές, επιμένει η ρομαντική γκοφρέ «σφηκοφωλιά»,  αλλά και τα βελούδα και τα λαμπερά λίκρα. Στις λεπτομέρειες που στολίζουν τα φετινά μαγιό εντοπίσαμε πολλούς ρετρό κόμπους και κρίκους αλλά και παλιομοδίτικα ζωνάκια στη μέση.

Gucci

Gucci

Zara

Zara

H&M

H&M

Top Shop- Kishui

Top Shop- Kishui

Calzedonia-Κιάρα Φεράνι

Calzedonia-Κιάρα Φεράνι

Solid & Striped- Stella Mac Cartney

Solid & Striped- Stella Mac Cartney

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View