Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πολίχνη κηδεύτηκε ο αγαπητός ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πολίχνη κηδεύτηκε ο αγαπητός ηθοποι...

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εξόδιο ακολουθία του αγαπητού ηθοποιού Τάσου Πεζιρκιανίδη, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής 5 Μαΐου 2019 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του δημοφιλούς ηθοποιού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη και χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Συντετριμμένα τα μέλη της οικογένειας του Τάσου Πεζιρκιανίδη αποχαιρέτησε τον άνθρωπό τους, ενώ το παρών έδωσαν συνάδελφοί του και πολύς κόσμος που χειροκρότησαν θερμά όταν το φέρετρο με τη σορό του ηθοποιού εξήλθε του ιερού ναού.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων όπως αναφέρει το life-events.gr, απ’ όπου και οι φωτ. και το βίντεο, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χάρης Καστανίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης κ.α.

Ανάμεσα στα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του Τάσου Πεζιρκιανίδη ήσαν από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας όπου ο εκλιπών ηθοποιός είχε παίξει για πολλά χρόνια, από τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τζαβαλιά, κ.α.

Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης είχε παίξει και στην Πάτρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Διαβάστε ακόμα:

Θλίψη και στην Πάτρα για τον Τάσο Πεζιρκιανίδη: Είχε παίξει στο Αρχαίο Ωδείο με το Θέατρο Τέχνης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight