Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το love story Μπαλατσινού- Κικίλια: Η γνωριμία, η σχέση, οι φήμες χωρισμού, το ταξίδι στην Πάτρα, τι δήλωσε εκείνος για το γάμο

Το love story Μπαλατσινού- Κικίλια: Η γν...

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι" είπε στην tv ο πολιτικός

Σαν βόμβα «έσκασε» σήμερα το πρωί η είδηση του γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού. Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ξαφνιάζοντας τους πάντες αφού οι περισσότεροι πίστευαν ότι η σχέση τους είχε λήξει οριστικά.

Παντρεύονται Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας

Οι δυο τους δεν έκαναν καμία κοινή δημόσια εμφάνιση και κράτησαν χαμηλούς τόνους

 

Άλλωστε οι δυο τους το τελευταίο διάστημα δεν έκαναν καμία κοινή δημόσια εμφάνιση και κράτησαν χαμηλούς τόνους. Μετά από 9 μήνες συγκατοίκησης, τον Απρίλη του 2018 γράφτηκε πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Τελικά όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά. Ο γνωστός πολιτικός και η γοητευτική παρουσιάστρια προφανώς τα ξαναβρήκαν, αλλά δεν θέλησαν να μαθευτεί!

Τον Ιούνιο στην Αθήνα ο γάμος

 

Σήμερα το πρωί ο Βασίλης Κικίλιας ήταν καλεσμένος (10.04.2019) στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ, λίγο μετά την αναγγελία του γάμου του.

«Το σκεφτήκατε καλά;» τον ρώτησε ο Χρήστος Κούτρας, σημειώνοντας πως είναι από τους τελευταίους εργένηδες της Βουλής.

«Δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου»

 

«Φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε και αποκάλυψε ότι ο γάμος με τη Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει τον Ιούνιο «σε μια ενορία της Αθήνας».

Ως πρώην μπασκετμπολίστας, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε… ντρίπλα όταν τον ρώτησαν αν ο γάμος θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή διότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παραμένει στο τραπέζι. «Εκλογές έχουμε στις 26 Μαΐου και μια πολύ μεγάλη μάχη».

Στα… πειράγματα που δέχτηκε, ο ευτυχής Βασίλης Κικίλιας, απαντούσε με ένα πλατύ χαμόγελο. «Δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου».

Θυμίζουμε ότι είναι πρώτος γάμος για τον πολιτικό αλλά ο δεύτερος για τη Τζένη Μπαλατσινού, που υπήρξε Σταρ Ελλας 1990, περιζήτητο μοντέλο εκείνης της δεκαετίας και βέβαια είχε παντρευτεί τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο με πολύκροτο γάμο στη Μύκονο το 1996.

 

Η γνωριμία και το love story του ζευγαριού

Οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2017 όμως, βρέθηκαν ξανά σε κοινή παρέα και κάπως έτσι ήρθαν πιο κοντά. “Η γνωριμία τους δεν ήταν ανατρεπτική ή κινηματογραφική.

Η παρουσιάστρια τον είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της λέγοντας ότι κάθε μητέρα θα τον ήθελε για γαμπρό

 

Ο Βασίλης προσπάθησε πολύ για να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία σε σχέση. Την προσέγγισε όμορφα και διακριτικά, αλλά επίμονα. Τελικά, τα κατάφερε" είχε πει άνθρωπος από το περιβάλλον του πολιτικού. Η παρουσιάστρια τον είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της λέγοντας ότι κάθε μητέρα θα τον ήθελε για γαμπρό.

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Τότε όλοι άρχισαν να μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια.

Οι πρώτες διακοπές στην Πάτμο

 

Ο 43χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησαν την σχέση τους, λίγο πριν το καλοκαίρι και πέρασαν μαζί μέρος των διακοπών τους σε Πάτμο και Αμοργό.

 

Το εξώφυλλο του Down Town που το Μάρτιο του 18 που έγραφε για γάμο το καλοκαίρι, αποδεικνύεται… προφητικό!

Το εξώφυλλο του Down Town που το Μάρτιο ...

Το εξώφυλλο του Down Town που το Μάρτιο του 18 που έγραφε για γάμο το καλοκαίρι, αποδεικνύεται… προφητικό!

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα με αρκετά ταξίδια στην Πάτμο που λατρεύει η Τζένη και τελικά κατέληξε σε συγκατοίκηση με τους δυο τους να κάνουν σχέδια γάμου.

Το ζευγάρι έκανε πλέον κοινές δημόσιες εμφανίσεις όπου υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι!

 

Οι φήμες για χωρισμό ήρθαν όταν ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε στην αστυνομία διαφορετική διεύθυνση από αυτή που είχε με την Τζένη Μπαλατσινού.

Λίγο πριν χωρίσουν η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια στην Πάτρα - Η φωτό που την "πρόδωσε"

 

Το ταξίδι στην Πάτρα τον Μάρτιο του 2018

Μάλιστα λίγο πριν τις φήμες περί χωρισμού Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως είχαν έρθει στην Πάτρα στις 24 και 25 Μαρτίου 2018.

Τον είχε συνοδεύσει στο ταξίδι που έκανε λόγω υποχρεώσεων

 

Ο Βασίλης Κικίλιας, Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και υπεύθυνος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στις 24 Μαρτίου βρέθηκε στην Πάτρα, όπου συναντήθηκε με στελέχη της ΝΟΔΕ και τους δύο βουλευτές Αχαΐας, παραχωρώντας επίσης συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο παρέμεινε και στις 25 Μαρτίου, καθώς εκπροσώπησε τη ΝΔ στις επετειακές εκδηλώσεις στην Πάτρα. Η Τζένη Μπαλατσινού, στις 25 Μαρτίου, ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Μάλιστα λέγεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού έπαιξε τέννις σε γνωστό τέννις κλαμπ της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight