Eίναι στο τρέξιμο!
Μετά την haute couture, ήρθαν και τα sneakers. Ο Karl Lagerfeld, έχοντας παρουσιάσει πριν από λίγες ημέρες μια μαγευτική haute couture συλλογή για τον οίκο Chanel στο Παρίσι, συμφώνησε ξανά με τον Diego Della Valle, προκειμένου να κάνει ένα σχεδιαστικό guest, για λογαριασμό της Hogan.
H δεύτερη κολεξιόν του Κάιζερ της Μόδας για το γκρουπ της Tod’s θα είναι διπλής αισθητικής, sporty και urban, και παράλληλα διευρυμένη καθώς εκτός από παπούτσια θα περιλαμβάνει ready-to-wear ρούχα και αξεσουάρ.
Τα sneakers του Lagerfeld στην πρεμιέρα της συνεργασίας του με τη Hogan το περασμένο φθινόπωρο, έγιναν bestseller. Tη νέα συλλογή, αναμένεται τώρα να δούμε στις 4 Μαρτίου, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










