Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεταφέρθηκε στην οδό Σολωμού η Δημοτική Ιματιοθήκη

Πάτρα: Μεταφέρθηκε στην οδό Σολωμού η Δη...

Απέναντι από το Σκαγιοπούλειο

Τη Δημοτική Ιματιοθήκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων. Η Ιματιοθήκη λειτουργεί πλέον σε νέο κτίριο, επί της οδού Σολωμού, απέναντι από το Σκαγιοπούλειο. Μαζί ήταν & ο Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Πελεκούδας.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη μετακόμισε από το κτίριο του Αρσακείο, του οποίου ξεκίνησε η ανακατασκευή, και πλέον στεγάζεται κοντά στο Σκαγιοπούλειο.

Σημαντική είναι η συνεισφορά των εργαζομένων και των εθελοντών στην συγκεκριμένη κοινωνική Δομή.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, «έχουμε έναν σύγχρονο χώρο, όπου μπορούμε να δίνουμε ρούχα στους συμπολίτες μας κάτω από ανθρώπινες συνθήκες και διαδικασίες. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να φτάσουμε στο σημείο, να μην έχει κανείς ανάγκη να ζητάει ρούχα για να ντυθεί».

Η Δημοτική Ιματιοθήκη θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2610243255.

Όπως είναι γνωστό, προτεραιότητα έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, όμως επειδή η προσφορά των πολιτών είναι μεγάλη, η Αντιδημαρχία Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, καλεί όσους συνδημότες μας έχουν ανάγκη καθώς & Σωματεία και Συλλόγους, να απευθυνθούν στην Δημοτική Ιματιοθήκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις