Νέα επένδυση για να αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό
Η Πάρις Χίλτον, σκέφτηκε έναν ακόμη τρόπο προκειμένου να προσθέσει και άλλα μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η πολυμήχανη κληρονόμος την άνοιξη, θα κυκλοφορήσει στην αγορά μια νέα συλλογή με αρώματα που θα φέρουν την υπογραφή της. Η “Passport Fragnance Collection” δεν θα είναι όμως μια τυχαία συλλογή αλλά ένα διαβατήριο στον κόσμο! Έχοντας σαν concept τους 3 αγαπημένους της προορισμούς στον πλανήτη, η Πάρις έδωσε στα 3 αρώματα τις ονομασίες: Paris (φυσικά), South Beach και Tokyo.
Κάθε άρωμα έχει διαφορετική προσωπικότητα «αντανακλώντας τον παλμό της πόλης από την οποία έχει εμπνευστεί». Το "Paris”, μια fruity oriental δημιουργία, είναι «γοητευτικό και αθώα ερωτικό», το “South Beach” το οποίο είναι fruity floral χαρακτηρίζεται σαν «ξανθό και όμορφο», ενώ το “Tokyo’ το οποίο αφήνει μια essence citrus fresh, είναι «cool και χαριτωμένο».
Tις αρωματικές περιπλανήσεις της Πάρις συμπληρώνουν οι παιχνιδιάρικες συσκευασίες με τα Γιαπωνέζικα anime, που είναι δυναμικά αλλά και girly- και που δεν μπορούν παρά να μας θυμίσουν τα Harajuku Lovers της Γκουέν Στεφάνι!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










