ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βράχοι αποκολλήθηκαν λόγω παγετού και ανέμων και έπεσαν στην Πατρών Κορίνθου - Με δυσκολία και ρυθμίσεις η κίνηση - Που υπάρχει το πρόβλημα

Βράχοι αποκολλήθηκαν λόγω παγετού και ανέμων και έπεσαν στην Πατρών Κορίνθου - Με δυσκολία και ρυθμίσεις η κίνηση - Που υπάρχει το πρόβλημα
Πομώνης Γιάννης

Διαβάστε αναλυτικά

Με δυσκολία γίνεται η κίνηση των οχημάτων από το 81ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Πατρών Κορίνθου εως και το 83ο. Ο λόγος κατολισθήσεις που σημειώθηκαν λόγω των ανέμων αλλά και της διάβρωσης από τον παγετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώση των βράχων στο οδόστρωμα τόσο της παλαιάς όσο και της Νέας Εθνικής Οδού σημιώθηκε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Στα επίμαχα σημεία γίνονται αντιδρομήσεις και σε ότι αφορά στην Ολυμπία Οδό από 163ο έως το 166ο χιλιόμετρο επί της Νέας Εθνικής Οδού, γίνονται προληπτικές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα και με την υπεύθυνη επικοινωνίας της Ολυμπίας Οδού Σοφία Στάμου, με την οποία μίλησε το thebest.gr στην παλαιά Εθνική Οδό υπάρχει ένα πρόβλημα καθίζησης του πρανούς, κάτι που προκάλεσε και πτώση τμημάτων στο οδόστρωμα. Σε ότι αφορά στην Νέα Εθνική οδό, οι ρυμθίσεις που έχουν γίνει για 3 χιλιόμετρα είναι καθαρά προληπτικές.

Δεδομένης της αναμενόμενης αύξησης της κίνησης λόγω επιστροφής των εκδρομέων τις επόμενες ώρες, γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να καθαριστούν οι δρόμοι.

Αστυνομικοί της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και επίσης οχήματα της Ολυμπίας Οδού, βρίσκονται επι τόπου για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σχόλια

Ειδήσεις