Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν ο Μανώλης Δουρής ομολόγησε στην Ελίζα Καλλίτση το βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου γιου του- Πριν 23 χρόνια

Όταν ο Μανώλης Δουρής ομολόγησε στην Ελί...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ένα από τα φρικτά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ήταν ο βιασμός και η δολοφονία ενός 6χρονου παιδιού στην Ερμιόνη, το 1993.  Ήταν ο γιος του Μανώλη και της Γεωργίας Δουρή που είχε εξαφανιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι γονείς του παιδιού είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του και όλη η τοπική κοινωνία ανάσταση έψαχνε τον 6χρονο. Τελικά τον βρήκε το παιδί βρήκε ο πατέρας του, κοντά στο σπίτι της οικογένειας και συγκεκριμέναστο μαντρότυχο μιας αλάνας .

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη το παιδί πέθανε από ασφυξία, ενώ ο δράστης το είχε βιάσει. Ο πατέρας του παιδιού θρηνούσε για τα την τραγωδία που ζούσε όμως σύντομα τα πάντα ανατράπηκαν. Ο Μανώλης Δουρής συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημά του.

Κάποιες αντιφάσεις τον έβαλαν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας  και γρήγορα έσπασε γρήγορα.

Πρόκειται για μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο 

Ο Μανώλης Δουρής καταδικάστηκε πριν από 23 χρόνια ως βιαστής και δολοφόνος του 6χρονου γιου του και αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή.

Την αποτρόπαια πράξη του είχε ομολογήσει στην ρεπόρτερ Ελίζα Καλλίτση και αυτή η ομολόγια του on camera ήταν καθοριστική για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.Η αρρώστια με οδήγησε σε απάνθρωπες πράξεις

"Δε καταλάβαινα τι είχα κάνει αλλά ούτε πώς το είχα κάνει. Ήταν σα να ήμουν σε ένα όνειρο, σε έναν εφιάλτη. Αυτή η αρρώστια με οδήγησε σε αυτές τις απάνθρωπες πράξεις" είχε πει κατα την ομολογίαμ του στην πατρινή δημοσιογράφο.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr η Ελίζα Καλλίτση:

Δε καταλάβαινα τι είχα κάνει αλλά ούτε πώς το είχα κάνει

 

«Αρχικά ο Δουρής είχε αρνηθεί ότι σκότωσε τον γιο του. Ομολόγησε όμως τη δολοφονία μετά από μεγάλη πίεση της αστυνομίας. Εκείνο το βράδυ, κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι ο Δουρής είναι στο Ναύπλιο, εμείς πηγαίνουμε στο Άργος.

Τον βρίσκουμε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγει μπροστά στην κάμερα. Μέσα από αυτή του την ομολογία on camera καταδικάστηκε».

Όταν ρωτήθηκε στη δική «Καλά, οι αστυνομικοί σε πίεσαν να ομολογήσεις... και η δημοσιογράφος του Mega σε πίεσε;» έσκυψε το κεφάλι και απάντησε «όχι».

*Η ομολογία από το 4.29 και μετά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις