Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τι ζητούν σήμερα οι άντρες; Ποια είναι η τάση της εποχής;

Τι ζητούν σήμερα οι άντρες; Ποια είναι η...

Μάθε τι κάνουν οι διάσημοι και αποκτούν πυκνά μαλλιά σε μια μέρα χωρίς να γίνεται αντιληπτό το παραμικρό.

Μήπως τα μαλλιά σου αραιώνουν στην κορυφή του κεφαλιού ή υποχωρεί το λεγόμενο στεφάνι στο μπροστινό τμήμα του μετώπου; Η μέθοδος που έχει γίνει must το τελευταίο διάστημα στους άντρες για την αντιμετώπιση της αραίωσης είναι η λεγόμενη ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών FUE ή αλλιώς Unshaven FUE. Ο υποψήφιος μπαίνει στην ιατρική αίθουσα για εμφύτευση και βγαίνοντας, έπειτα από λίγες ώρες, διατηρεί τα μαλλιά του, καθώς ο γιατρός δεν χρειάζεται να ξυρίσει τα μαλλιά του ασθενή ή να πειράξει το μήκος τους. Κανένας δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό.

Πώς εφαρμόζεται η ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών;
Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair ClinicsΔρ. Αναστάσιος Βεκρής, από τους ελάχιστους στην Ευρώπη που εφαρμόζουν την ακούρευτη συνεδρία και από αυτούς που έχουν δώσει λύση στο πρόβλημα της αραίωσης πολλών επωνύμων, εξηγεί: «Πρόκειται για μία από τις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες εκδοχές της FUE. Λαμβάνουμε τριχοθυλάκια από το τριχωτό της κεφαλής ένα προς ένα χωρίς όμως αυτή τη φορά να απαιτείται να ξυρίσουμε τη δότρια ζώνη ή να κόψουμε πολύ κοντά τα μαλλιά, κάτι που συμβαίνει συνήθως. Η ακούρευτη συνεδρία είναι ιδανική για ανθρώπους που για κοινωνικούς ή επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούν να υποβληθούν στην κλασική μεταμόσχευση μαλλιών, επειδή π.χ. δεν θέλουν να απέχουν από τις δραστηριότητές τους ούτε 1-2 μέρες. Έτσι δεν ψαλιδίζουμε καθόλου τις υπάρχουσες τρίχες και δεν φαίνεται τίποτε». Οι άνθρωποι επιστρέφουν άμεσα στις δραστηριότητές τους.

Συνεχίζοντας ο Δρ. Βεκρής αναφέρει ότι η αποτελεσματικότητα της ακούρευτης συνεδρίας είναι εφάμιλλη με εκείνη της κλασικής μεθόδου.

Τι πρέπει να προσέξεις στην έρευνά σου;

«Επειδή η ακούρευτη συνεδρία είναι πιο απαιτητική από την κλασική FUE, ο πλαστικός γιατρός που την εφαρμόζει πρέπει να είναι εξειδικευμένος και η ομάδα του πολύ έμπειρη στην τεχνική. Επιπλέον είναι καλό να γνωρίζει κανείς ότι η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα, κάτι που όμως δεν ενοχλεί τους ενδιαφερόμενους που γνωρίζουν ότι μετά από λίγες ώρες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους… άθικτοι».

Πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός δ...

Πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δείτε πώς γίνεται η ακούρευτη συνεδρία:

Info: Advanced Hair Clinics | www.advancedhairclinics.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View