Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Αληθινά περιστατικά & Αυθεντικά αποτελέσματα στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών

Αληθινά περιστατικά & Αυθεντικά αποτ...

...από την Advanced Hair Clinics, με την υπογραφή της ISHRS

Η Advanced Hair Clinics είναι η μοναδική κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα, και μόλις μία από τις επτά παγκοσμίως, που παρουσίασε σε Live PatientViewing Session, τα αποτελέσματα του έργου της πάνω στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η Advanced Hair Clinics και ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής παραμένουν περήφανοι και ενθουσιασμένοι, μετά τις συνεχείς διακρίσεις που καταφέρνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, αυξάνοντας συνεχώς τα «τρόπαια» και αποκτώντας σημαντικές πιστοποιήσεις από Διεθνείς Οργανισμούς, εδραιώνοντας, με αυτό τον τρόπο, τη θέση της κλινικής στο διεθνές στερέωμα.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 25ου Συνεδρίου της ISHRS (της Διεθνούς Εταιρίας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού) στην Πράγα, ο Δρ. Βεκρής και η ιατρική ομάδα της Advanced Hair Clinics -η πιο πολυπληθής αποστολή στο συνέδριο- «τόλμησαν» να εκθέσουν το έργο τους στα έμπειρα μάτια επιστημόνων από ολόκληρο τον πλανήτη, παρουσιάζοντας ζωντανά τα αποτελέσματα ασθενούς μετά από μεταμόσχευση μαλλιών.

Με τη συγκεκριμένη συμμετοχή, η Advanced HairClinics εξασφάλισε την επίσημη πιστοποίηση αυθεντικότητας των αποτελεσμάτων του έργου της στη μεταμόσχευση μαλλιών από τον επίσημο φορέα, τη Διεθνή Εταιρία Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, ISHRS.

Εξίσου σημαντική, θεωρείται και η συμμετοχή του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή σε Workshop: Live Surgery FUE ως εκπαιδευτής. Ο Δρ. Βεκρής είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει την πλούσια εμπειρία αλλά και την άριστη γνώση του πάνω στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE, σε live μεταμόσχευση μαλλιών στα πλαίσια workshop στο συνέδριο της Πράγας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.advancedhairclinics.gr

ή καλέστε:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View