Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

ELLE STYLE AWARDS: ΜΠΕΛΑ, ΑΡΙΖΟΝΑ, ΡΟΖΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ-ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ELLE STYLE AWARDS: ΜΠΕΛΑ, ΑΡΙΖΟΝΑ, ΡΟΖΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Roksanda η νέα βρετανική δύναμη

Στην αυλαία της London Fashion Week, απονεμήθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα καθιερωμένα βραβεία Elle Style Awards στην Tate Britain, συγκεντρώνοντας  κυρίως λαμπερά πρόσωπα της βρετανικής μόδας και του θεάματος. Οι διακρίσεις ήταν πολλές και ανέβασαν στο βάθρο διάσημα super models και designers, ενώ στο κόκκινο χαλί σαγήνευσαν ασυζητητί η προκλητική και γεμάτη μαύρα κρόσια του Julian Mc Donald, Μπέλα Χαντίντ, η τυλιγμένη σε Ralph & Russo ασημένια δαντέλα Αριζόνα Μιουζ και η Ρόζι Χάντιγκτον με «καυτό» δερμάτινο μίνι Roberto Cavalli. (Η λευκή αμφίεση της Σούκι Γουότερχάουζ με ετικέτα Camilla and Marc δεν ενθουσίασε και τόσο)

 

Μεταξύ άλλων, η πανύψηλη αμερικανίδα μοντέλο Κάρλι Κλος ανακηρύχθηκε «Inspiring Woman of the Year» φορώντας λιτό μαύρο μάξι Stella Mc Cartney και η εξωτική καλλονή Ζουρντάν Νταν κέρδισε τον τίτλο «Style Influencer of the Year» ντυμένη με Emilio de Morena. Η σχεδιάστρια Roksanda ψηφίστηκε «British Designer of the Year» και η Annya Hindmarch«Accessories Designer of the Year». Η  Σούκι Γουότερχαουζ βγήκε «Breakthrough Star of the Year» και η Αριζόνα Μιουζ «Fashion Designer's Woman of the Year».

Στην τελετή η σχεδιάστρια Stella Mc Cartney, που κέρδισε διάκριση του κορυφαίου «British Brand» έφθασε μαζί με την εγκυμονούσα Λιβ Τάιλερ, την οποία έντυσε με μπλε τουαλέτα κι επιβραβεύτηκε ως η καλύτερη τηλεοπτική ηθοποιός αναστατώνοντας τα φλας. Λάνα ντελ Ρέυ, Αλεκ Γουέκ, Ελίζαμπεθ Ολσεν πρώτευσαν στις κατηγορίες τους. Εκεί ήταν και οι τραγουδίστριες Ελι Γκούλντινγκ, Παλόμα Φέιθ και Μόλι Κινγκ, η σχεδιάστρια Σαρλότ Ντελάλ και η αδελφή της Κέιτ Μός, Λότι με πολύ αποκαλυπτικό φορεματάκι Philip Lim. Ως «Male Model of the Year» αναδείχθηκε ο κατάξανθος Λάκι Μπλου Σμιθ ντυμένος με Tom Ford, ενώ η έκδοση του περιοδικού Elle χάρισε στην Κλερ Γουέιτ Κέλερ το βραβείο «Editor's Choice» για τη δουλειά της στον οίκο Chloe.

 

 

 

ROKSANDA-BRITISH DESIGNER OF THE YEAR

ROKSANDA-BRITISH DESIGNER OF THE YEAR

ROKSANDA-BRITISH DESIGNER OF THE YEAR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View