Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε όλα τα Bazaar που θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα

 Πάτρα: Δείτε όλα τα Bazaar που θα πραγμ...

Όλες οι λεπτομέρειες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στην Πάτρα πρόκειται να πραγματοποιηθούν πολλά bazaar φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό να βοηθήσουν ανθρώπους και συλλόγους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Το thebest.gr τα συγκεντρώνει και σας τα παρουσιάζει.

« Τα κορίτσιαν φτιάχνουν» για καλό σκοπό και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί  το καθιερωμένο τους BAZAAR στο LIBIDO στη VESO MARE. Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιχνίδια, λιχουδιές.

Εκεί θα βρεθεί και ο Γιώργος Κολυρόπουλος  για να φτιάξει έναν Χριστουγεννιάτικο κορμό με σοκολάτα και κάστανο ενώ θα δείξει και πώς γίνεται ένας ωραίος στολισμός που θα τον κάνει κατάλληλο για ένα επίσημο και ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Bazzar :
11:30-13:30 Ζωγραφική και κατασκευές με τη ΧΙΟΝΑΤΗ
3:00-5:00 Χριστουγεννιάτικη Ζαχαροπλαστική με τον Γιώργο Κολυρόπουλο
4:00-6:00 Συμβουλές ομορφιάς από το ΖΕΝ
6:00-8:00 Παιχνίδια με τον Μπαμπίνο τον clown....
Καθ όλη τη διάρκεια οι Χριςτουγεννιάτικες δημιουργίες από τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ θα είναι στη διάθεσης σας. Σκοπός τους είναι  φέτος είναι να διαθέσουν  μέρος των εσόδων  στο ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ και στις ανάγκες του.

 

Ο Σύλλογος Οικογένειας θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Οξυγόνο» καλεί του Πατρινούς να πουν «Χρόνια πολλά» τα φετινά Χριστούγεννα σε ένα εορταστικό Bazaar παραδοσιακών προϊόντων και χειροτεχνημάτων των μελών και των φίλων του με σκοπό την ενίσχυση του θεραπευτικού προγράμματος.

Το Bazzar θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12.

Οι εργαζόμενοι της Ιntracom Telecom Πάτρας διοργανώνουν φέτος, για πρώτη φορά Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar. 
Τα έσοδα από το Bazaart –όπως το ονομάσαμε- θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Φροντίδας Αναπήρων Παιδιών «Κιβωτός της Αγάπης».
Το Bazaart θα διαθέτει κοσμήματα, γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκίσματα, αρωματικά σαπούνια, πλεκτά, second hand αξεσουάρ ή βιβλία και διάφορα άλλα αντικείμενα κατάλληλα για δώρα για τους αγαπημένους μας για τις γιορτές και όχι μόνο. 
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/12 το απόγευμα (18:00 με 21:00) και το Σάββατο 19/12 ξεκινώντας από το πρωί (09:00 με 18:00). 
Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το Lennon που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου

 

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου στο PASMAL θα φιλοξενηθεί Aνανεωμένο το State of Life Festival, με νέες προτάσεις για ένα 2ήμερο ταξίδι τέχνης, μόδας, ομορφιάς, γεύσης, μουσικής.

Με μότο το "Create a state of life" το S.O.L Festival έρχεται στην Πάτρα!

Συμμετέχουν:

Η Νέλη Βεργοπούλου – RBPD - μας παρουσιάζει την χειμερινή της συλλογή FW 2016-17 “Wild&Free”.Ιδιαίτερες παραστάσεις και prints αποτυπώνονται σε ξεχωριστά υφάσματα και μας ταξιδεύουν καθώς και μοναδικά κομμάτια προτάσεις για τις γιορτές.(www.richbitch.grfbhttps://www.facebook.com/rbandpd/)
H ΛίαΚαστανίδη –ENOEME – θα μας κάνει να νοιώσουμε μοναδικά μέσα από την πολυτέλεια, την άνεση και την κομψότητα των μεταξωτών δημιουργιών της. Διαχρονικά και σύγχρονα.( www.enoeme.com )
Η Έφη Δολτσίνη –- σχεδιάζει τσάντες με έμφαση στην ποιότητα και στην μοναδικότητα που δεν βγαίνουν εκτός μόδας. Θα μοιραστεί μαζί μας κομμάτια και από την καινούρια της Collection. ( www.efidolcini.com )
Στην παρέα μας προστίθεται ένας αξιόλογος καλλιτέχνης. Ο Γιώργος Μπούνιας, εικαστικός και συντηρητής έργων τέχνης και αρχαιοτήτων. Δραστηριοποιείται ως Freelancerκαι θα μας μαγέψει με τα έργα τέχνης του. (fb.com/giorgos.mpounias )
Η Αθηνά Κόκλα σχεδιάζει κοσμήματα ως μικρο-κατασκευές με λανθάνουσες αρχιτεκτονικές ποιότητες. Γοητευόμαστε με το πώς μπορεί κανείς να σχεδιάζει αντλώντας έμπνευση από μαθηματικές έννοιες όπως fractals, φυσικές μορφές όπως η ακολουθία Fibonacci και αρχιτεκτονικά έργα τύπου Oscar Niemeyer. ( www.thejewelunit.wordpress.com )
Ο Κωνσταντίνος Τσίγκας είναι ειδικός να δημιουργεί ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα . Τα κεριά σόγιας SIDDHARTA SOYA CANDLES είναι ένα ανανεώσιμο φυτικό προϊόν με συνεχώς αναπτυσσόμενη δημοτικότητα λόγω των φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον ιδιοτήτων του. Εμπνέεται από τα φυσικά τοπία, τις πανέμορφες εικόνες της άνοιξης, τα ρομαντικά βράδια του καλοκαιριού.( Fb/ Konstantinos Tsigas)
Η Μαγδαλινή Πάστρα και η επιμονή της για την διακόσμηση και τα ταξίδια παντρεύτηκαν και έφεραν ως αποτέλεσμα τον Έναστρον. 32 χρόνια στο κέντρο της Πάτρας με φαντασία και αγάπη για το χειροποίητο έπιπλο, τα είδη διακόσμησης από το εξωτερικό, δημιουργίες σε countryστυλ και φυσικά το προσωπικό και μοναδικό γούστο η ιδιοκτήτρια αυτού του πολύ όμορφου χώρου θα είναι στο S.O.L festival

Η Ματίνα Γεωργουδή, την Κυριακή, στις 20.12 απ’ο τις 16:00 εως τις 19:00 ,θα μεταμορφώσει με την τέχνη του Makeup, σε γιορτινή διάθεση, 8 γυναίκες μέσα από την κλήρωση τουevent μας στο facebook.

Οι αγαπημένοι μας Σεφ Νίκος Νεζερίτης& Βασιλεία Μολόχα μας μυούν σε ελληνικές Roustic γεύσεις με επιρροές ανά την Ελλάδα.

Η μαστχα SKINOS και οι Bartenders του PAS MAL μας προτείνουν ενα καινουριο απολαυστικο cocktail.

Το Σάββατο απο τις 17.00 την μουσική επιμέλεια αναλαμβάνει ο George Berman
Τέλος την Κυριακή το S.O.L. Festival ( State Of Life ) φτάνει στον προορισμό του ταξιδιού ( αφού έχει καλωσορίσει τις γιορτές ) με ένα πάρτι μουσικής & διασκέδασης υπό τους ήχους των D.J.’s : Andy S & Μαρία Μπρούζου ενώ οι αγαπημένοι μας Σεφ Νίκος Νεζερίτης& Βασιλεία Μολόχα μας μυούν σε ελληνικές Roustic γεύσεις με επιρροές ανά την Ελλάδα.

Create a … State Of Life

 

 

 

.

 

 

 

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών «Μέριμνα» που λειτουργεί στην περιοχή του Γηροκομειού, διοργανώνει το καθιερωμένο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ – Bazaar του, στο χώρο του Έσπερου, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Τα εγκαίνια του γιορτινού παζαριού έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Πέμπτη 10-12-2015.

Το bazaar όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΔΣ του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», Γεωργία Κοκκίνου, περιλαμβάνει δημιουργίες που έφτιαξαν οι εκπαιδευόμενοι των εργαστηρίων και προεργαστηρίων.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

• Μετά τα εγκαίνια, Tango…Μια θλιμμένη σκέψη που χορεύεται e.s. Discepolo- Tάνγκο από τη σχολή χορού "El Conventillo"

• 19:00 ‘‘Μουσικά σύνολα’’ Μέριμνας

• 20:00 Sugar blues – Ροκ Μπλουζ Μπάντα

Παρασκευή 11-12-2015

• 20:00 Μουσικό Σχολείο Πάτρας

‘‘Τραγούδια από το σύνολο ευρωπαϊκής χορωδίας του μουσικού σχολείου Πάτρας’’

Σάββατο 12-12-2015

• 11:00 Πολυξένη Λυκούδη

‘‘Μια φωνή μια κιθάρα…’’

• 12:00 Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης – Κατερίνα Γεώρμα

‘‘Τα προνηπιακά τμήματα του παιδικού σταθμού τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια’’

• 19:00 Πολυφωνική χορωδία Πάτρας

‘‘Γυναικείο φωνητικό Σχήμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ»’’

• 20:00 Μουσικοτεχνουργική Πατρών

‘‘Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι’’

Κυριακή 13-12-2015

• 12:00 ‘‘Όλοι μαζί…με μία φωνή’’ Μουσικές Διαδρομές με νοσταλγία και χαρά…γιατί μπορεί το παζάρι να τελειώνει… έρχονται όμως…ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

 

Την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Χρισουγεννιάτικο Bazzar από την ομάδα γυναικών «Δια χειρός της μαμάς» στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Η ομάδα γυναικών «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΜΑΣ», διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι χειροποίητων προϊόντων με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία-ΣΟΨΥ Πάτρας. Στο Bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58 (Ρήγα Φεραίου) θα υπάρχουν:χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, υφασμάτινες κούκλες και παιδικά παιχνίδια, κοσμήματα, πρωτοχρονιάτικα γούρια, τσάντες, κασκόλ, σκουφιά,  διακοσμητικά κεριά, σπιτικές μαρμελάδες και λικέρ, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές και πολλά άλλα για να στολίσετε το σπίτι σας και να χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Ώρες λειτουργίας Bazaar: 09.00 π.μ.- 21.00 μ.μ.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μιντιλογλίου «Ανάπτυξη – Πρόοδος» προσκαλεί το κοινό στο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μιντιλογλίου το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10:00 π.μ έως τις 20:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ελάτε να καλωσορίσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να βρείτε χειροποίητα δώρα, κοσμήματα και κατασκευές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε πολύ προσιτές τιμές! Επίσης, θα υπάρχουν δραστηριότητες και για τους μικρούς μας φίλους, όπως:

Σάββατο:

«Το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη» (1)

· 10:30 – 11:30 «Ο Άγιος Βασίλης και η μουσικοκινητική αγωγή

· 11:30 – 12:30 «Γράμμα στον Άγιο Βασίλη»

· 12:30 – 13:30 «Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο»

* Εκπαιδευτικός – Eμψυχώτρια, Βιβή Αθανασοπούλου, 6971572801.

Κυριακή:

· 11:30 – 12:30 «Χρυσόσκονη» στις λέξεις  - «Το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη» (2)

· 17:00 – 19:00 «Οι μικροί βοηθοί του Άγιου Βασίλη γίνονται Επιστήμονες»                                                                            **Λόγω των εορτών παρακαλούμε όσους μπορούν να φέρουν τρόφιμα τις ημέρες και ώρες του bazaar για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

**Μέρος των εσόδων από το γιορτινό μπαζάρ θα διατεθεί για τις ανάγκες του σχολείου.

 

 

Με τίτλο «ΣΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ», ο φιλανθρωπικός σύλλογος «Save an Angel Patras» πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικο Bazaar το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ στη Veso Mare, από τις 10πμ. έως τις 8.00μ.μ.

25 Πατρινοί εκθέτες θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις δημιουργίες τους.

Στο Bazaar θα βρείτε κοσμήματα, είδη διακόσμησης, είδη δώρων, ζαχαρωτές λιχουδιές, ρούχα, βιβλία, πίνακες ζωγραφικής, αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά, σπιτικές μαρμελάδες,  καθώς και κατασκευές των μαθητών και δασκάλων των Κέντρων Προσχολικής Αγωγής «Ναυτίλος» και «Κατερίνα Γεώρμα».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ημέρου θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους του συλλόγου.

Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει Χριστουγεννιάτικο Bazaarτην Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10.00 π. μ. έως τις 8.00μ.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Σίγουρα τα bazaar που θα πραγματοποιηθούν είναι πολλά και δεν έχετε παρά να τα επισκεφτείτε και να χαρίσετε αγάπη και πολλά χαμόγελα.

Η ομάδα χειρο-ΤΕΧΝΕΣ Μας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Poirot Cafe, Καραΐσκάκη 118, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Η ομάδα χειρο-ΤΕΧΝΕΣ απαρτίζεται κυρίως από μαμάδες της πόλης μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση της εθελοντικής αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Το Φωτεινό Αστέρι».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Bazaar θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στα παιδιά για ζωγραφική και καλλιτεχνήματα. Επιπλέον, θα υπάρξει παιδαγωγός στον χώρο που θα απασχολήσει τα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και face painting!

Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε όλους μας αλλά κυρίως σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

 

Συμμετέχοντες:

The little fairy of beauty , Κατερίνα Μπαλάσκα – Χειροποίητα διακοσμητικά και κοσμήματα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΔΙΚΕΑ – Πίνακες, διακοσμητικά

Alexia's Art Shop – Διακοσμητικά, χειροποίητο κόσμημα

Αγγέλων έργα – Συνθέσεις διακόσμησης

Sweet Cherry – Λικέρ, κόσμημα, διακόσμηση

ΒΑΡΣΟΥ ΜΑΡΙΑ: Κρέμες, σαπούνια, κόσμημα

Little z – Παιδικά και Βρεφικά είδη

e.v. art - Χειροποίητα κοσμήματα, Διακοσμητικά

HANDMADE BY KR – Χειροποίητα πλεκτά αξεσουάρ

ΛΙΜΝΑΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ - Χειροποίητα Κοσμήματα, Διακοσμητικά

HOMEMADE BY ROULA – Διακόσμηση με υλικά από τη φύση

 

Λίγα λόγια για «Το Φωτεινό Αστέρι»:

Το Φωτεινό Αστέρι είναι Εθελοντική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Πρωτοδικείο Πατρών 880/2012) που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 16 ετών. Η δράση του ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με ενεργή εθελοντική παρουσία στην πόλη της Πάτρας και της Αθήνας, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ανθρώπων και υπηρεσιών που να υποστήριζε τις βιοτικές ανάγκες των παιδιών που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε δυσκολία.

Με τον τρόπο αυτό οι αρχικές δράσεις κατευθύνθηκαν προς την άμεση κάλυψη αναγκών σε τροφή και ένδυση. Σκοπός του ήταν η καταπολέμηση της πείνας μέσω της συγκέντρωσης δωρεών σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και πρώτης ανάγκης, τα οποία διανέμονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και στα τηλέφωνα 2611122497 και 6981-044800 αλλά και ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πατρών μαζί με τους συλλόγους διδασκόντων και γονέων και κηδεμόνων σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το σχολείο μας στις 17, 18 και 19 Δεκέμβρη απο ωρα 09:00 μεχρι 14:00 οπότε και θα λειτουργεί xριστουγεννιάτικο bazzar.

Σας περιμένουν εκπλήξεις δημιουργίας.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη κοινωνικών ομάδων   που πλήττονται στις μερες μας καθώς και για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 156 & ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις