Στην παραλιακή οδό του Αργοστολίου
Μπορεί να έχει περάσει ενάμισι χρόνος μετά τους σεισμούς στο νησί της Κεφαλονιάς ωστόσο η παραλιακή οδός του Αργοστολίου, βρίσκεται σε κακά χάλια.
Όπως αναφέρει ανάρτηση του inkefalonia.gr, ο δρόμος ήταν και εξακολουθεί να παραμένει επικίνδυνος, για τους ανθρώπους που απλά θέλουν αμέριμνοι να κάνουν την βόλτα τους στο Αργοστόλι!
Ως αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης, ήταν να τραυματιστεί μία ξένη τουρίστρια και να χρειαστεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για τις πρώτες βοήθειες.
Η γυναίκα σφάδαζε από τους πόνους καθώς είχε πέσει και είχε χτυπήσει άσχημα όταν το πόδι της χωρίς να προσέξει, εγκλωβίστηκε σε μία από τις πολλές τρύπες, από τις ρωγμές του σεισμού που υπάρχουν στην παραλία.
Πηγή - inkefalonia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










