Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Tα μυστικά της σωστής ενυδάτωσης

Tα μυστικά της σωστής ενυδάτωσης

Αμέσως μετά το μπάνιο δεν τρίβουμε το δέρμα μας με την πετσέτα

Η Μίνα Μπιράκου μας παρουσιάζει τα καλύτερα tips για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας και αυτή τη φορά μας αποκαλύπτει πως δεν θα επιτρέψουμε στο σώμα μας να αφυδατωθεί από την άνοδο της θερμοκρασίας.

Άλλωστε, η ενυδάτωση καλό είναι να αποτελεί μία από τις βασικές μας συνήθειες που θα πρέπει να ακολουθούμε καθημερινά. Η καθημερινή χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας σώματος χαρίζει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα. Έτσι, μπορείς να βρίσκεις 3 έως 5 λεπτά κάθε μέρα, για να εφαρμόζεις την κατάλληλη κρέμα για το σώμα σου.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις τη σωστή στιγμή και τον κατάλληλο τρόπο για να απλώνεις την κρέμα στην επιδερμίδα σου. Αμέσως μετά το μπάνιο δεν τρίβουμε το δέρμα μας με την πετσέτα, αλλά το στεγνώνουμε ταμποναριστά, ώστε να κρατήσει ελάχιστη υγρασία και στη συνέχεια, απλώνουμε την κρέμα μας με κυκλικές ανοδικές κινήσεις.

Φρόντισε να έχεις την ενυδατική σου στο κομοδίνο σου και όχι στο ντουλάπι του μπάνιου για να ενυδατώνεσαι πιο συχνά και να περιποιείσαι τα πιο ξηρά σημεία της επιδερμίδας σου, ειδικά το βράδυ πριν κοιμηθείς. Εφάρμοσε μικρή ποσότητα της κρέμας σου στους αγκώνες, στα γόνατα και στις φτέρνες και χάρισε στην επιδερμίδα σου μία απαλή αίσθηση και ένα υπέροχο άρωμα.

Πηγή: joytv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View