Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη Στεμνίτσα περιόδευσε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς

Στη Στεμνίτσα περιόδευσε σήμερα το πρωί ...

Τόπο από όπου έλκει την καταγωγή του

Από νωρίς το πρωί σήμερα ξεκίνησε την περιοδεία του στην ορεινή Αρκαδία ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο,το γραμματέα του κόμματος Α. Λυκουρέντζο και κομματικά στελέχη.

Ο Α. Σαμαράς αρχικά μετέβη στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, όπου η Αδελφότητα Δημητσανιτών πραγματοποιεί σήμερα δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες της Γορτυνίας, με κλιμάκιο γιατρών που έχει φέρει. Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με τους πολίτες και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αγορά της Κωμόπολης κι ακολούθως στη Στεμνίτσα, όπου έλκει την καταγωγή του και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής.

Ο αρχηγός της ΝΔ μιλώντας με πολίτες στη Δημητσάνα είπε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική μέρα γι αυτόν που βρίσκεται σε μιά πολη με σημαντικότατη ιστορία. Επανέλαβε δε πολλές φορές ότι "θα πρέπει αυτός ο προεκλογικός αγώνας να αποτελέσει την αρχή μιας γενικότερης αλλαγής, αλλαγής σελίδας και πορείας, για τη δημιουργία μιας Ελλάδας της ελπίδας κι αυτή η αλλαγή θα γίνει με την ψήφο στις εκλογές του Νοεμβρίου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις