Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Μαρία Σιορώκου-Λαλιώτη υποψήφια με το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα

Η Μαρία Σιορώκου-Λαλιώτη υποψήφια με το ...

Για την Δυτική Περιφέρεια

Η Μαρία Σιορώκου-Λαλιώτη με ανακοίνωσή της αναγγέλει την απόφασή της να συμμετάσχει στις προσεχής εκλογές για τη Δυτική Περιφέρεια με το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην πρόοδο». Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

"Αποφάσισα να βρεθώ στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην πρόοδο» επειδή ως ενεργός πολίτης, έχω τη θέληση αλλά και τη δυνατότητα καθώς και τη σχετική εμπειρία, όση απέκτησα, από τη θέση του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Βραχναιίκων, να συνεργαστώ με τον επικεφαλής και τους υπόλοιπους υποψηφίους του για την υλοποίηση των στόχων που επιδιώκουμε σχετικά με την ανάπτυξη, την πρόοδο και την κοινωνική αλληλεγγύη στη Δυτική Ελλάδα, μια περιοχή που «κατόρθωσε» τα τελευταία χρόνια να γίνει η φτωχότερη στην Ευρώπη.

Μας αξίζει βεβαίως καλύτερη τύχη για μας και τα παιδιά  μας και γι’ αυτή θα αγωνιστώ".

Βιογραφικό σημείωμα

Η Μαρία Σιορώκου- Λαλιώτη γεννήθηκε και ζει μόνιμα στα Βραχναιίκα. Είναι δημοσιογράφος και ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Βραχναιίκων Βασίλη Τογαντζή. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών και από το 1992 μέχρι σήμερα  που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «Υγείας…Θέματα» στην τηλεόραση του Achaia, έχει εργαστεί σε τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς (Tele Time, Super B, Φάρος, ΑΝΤ1 ράδιο, Sport Fm).

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου. Από το 2007 είναι μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Π.Α.Β. (Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Βραχναιίκων) και από το 2008 είναι Υποδιοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού (Ε.Σ.Ε.Π.Α.) του Δήμου Βραχναιίκων.

Είναι παντρεμένη με τον τηλεσκηνοθέτη Σπήλιο Λαλιώτη και είναι μητέρα δύο παιδιών του Ευθύμη και της Αρετής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις