Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ενωτική Κίνηση Πάτρας ο Γιώργος Κυριακόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ενω...

"Με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο γιατί είναι ο μόνος που μπορεί"

Υποψήφιος δημοιτκός σύμβουλος με την Ενωτική Κίνηση Πάτρας του Δημήτρη Κατσικόπουλου είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Το γνωστό στέλεχος, που δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του και διακρίνεται για την κριτική στάση του και  τις συχνά καυστικές τοποθετήσεις του, εξηγεί γιατί έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή.

"Tο εγχείρημα του Καλλικράτη είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Ο Καλλικράτης φέρνει τους πολίτες στην εξουσία, αποκεντρώνει τις λειτουργίες του μέχρι σήμερα  υπερτροφικού κράτους, δίνει το λόγο στην περιφέρεια και προαπαιτεί τη διαφάνεια και τη λογοδοσία" λέει ο κ. Κυριακόπουλος.

"Για αυτό το λόγο, σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για  τη διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας, πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και  ωριμότητα. Πρέπει να καταλάβουμε την  ουσία του  Καλλικράτη για να τον  υπηρετήσουμε σωστά. Να κρίνουμε με καθαρή ματιά τα λάθη που έγιναν για να μην τα επαναλάβουμε.

Πρέπει να αναλογιστούμε  ότι το νέο ξεκίνημα δεν είναι  εύκολη υπόθεση και δεν προσφέρεται  για αυθαίρετη προεκλογική υποσχεσιολογία.

Η εμπιστοσύνη  σε αυτούς που πάλεψαν για να γίνει  αυτή η αναδιάρθωση της χώρας  με επίκεντρο την αυτοδιοίκηση, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να  έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην εκκίνηση του θεσμού.

Είναι αδιανόητο  να ζητούν να εφαρμόσουν αυτό  το πραγματικά δύσκολο εγχείρημα, κάποιοι οι οποίοι δεν το πίστεψαν, δεν το στήριξαν και υποστηρίζονται από κόμματα που το καταψήφισαν.

Ως υποψήφιος  ενός Δήμου που συνενώνεται με την Πάτρα, ενδιαφέρομαι για την  ισότιμη ανάπτυξη όλου του διευρυμένου  Δήμου Πατρέων από τη μια τους άκρη μέχρι την άλλη..

Δυστυχώς διαπιστώνω ότι κάποιοι που είχαν ξεχάσει τους περιφερειακούς Δήμους αν και  αυτοδιοικητικοί, σήμερα τους χρησιμοποιούν μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος  όλα αυτά τα χρόνια ήταν παρών στα  προβλήματα κάθε Δήμου κάθε πολίτη.

Έχει ως πολιτικό πρόσωπο τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στη μεταβατική αυτή περίοδο για την χώρα, την αυτοδιοίκηση και τον πολίτη.

Είναι ανθρώπινος, φιλικός, δοκιμασμένος στην επαφή του  με τους πολίτες, οργανωτικός, αποτελεσματικός, ακόμη και συγκρουσιακός χωρίς  κομματικές περιχαρακώσεις.

Για αυτό το λόγο συστρατεύομαι μαζί του στον αγώνα για ένα νέο μεγάλο Δήμο, αφού πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις και να οδηγήσει την περιοχή στην ανάπτυξη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις