Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καλάβρυτα: Ημερίδα για τις οργανωμένες δράσεις σε Άτομα με Νοητική Καθυστέρηση

Καλάβρυτα: Ημερίδα για τις οργανωμένες δ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Απο το θεραπευτικό Παιδαγωγικό κέντρο Μέριμνα

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ¨Η ΜΕΡΙΜΝΑ¨ : Παροχή Υπηρεσιών – Οργανωμένες δράσεις σε Άτομα με Νοητική Καθυστέρηση».

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην Μαθητική Εστία Καλαβρύτων στη περιοχή των Καλαβρύτων.

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ¨Η ΜΕΡΙΜΝΑ¨ λειτουργεί στην Πάτρα από το 1969, αρχικά για άτομα με νοητική υστέρηση (αποτελώντας έναν από τους πρώτους εκπαιδευτικούς χώρους στην Ελλάδα) και τελευταία εκπαιδεύει και άτομα με αυτισμό,  με σύνδρομο Down και συνοδές αναπηρίες, από ηλικίας πέντε ετών μέχρις και πέρατος της ζωής τους και εξυπηρετεί φέτος 130 ωφελούμενους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις