Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περίεργες ασπρόμαυρες αφίσες με τον Φάνη Γκέκα και το χαμένο πέναλτι κυκλοφόρησαν στην Πάτρα

Περίεργες ασπρόμαυρες αφίσες με τον Φάνη...

Υπογράφονται από το κοσταρικανικό υποστηριζόμενο δίκτυο!

Κάποιες περίεργες αφίσες κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες σε σημεία της Πάτρας όπως στην πλατεία της Παντάνασσας που είναι απορίας άξιο ποιος τις δημιούργησε και τις ανήρτησε.

Οι αφίσες εμφανίζουν τον διεθνή μας ποδοσφαιριστή, τον 34χρονο Φάνη Γκέκα που έχασε το πέναλτι στον κρίσιμο αγώνα νοκ άουτ της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στην φάση των 16, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, την περασμένη Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 το βράδυ, που είχε ως συνέπεια η ομάδα της Κόστα Ρίκα να βάλει το επόμενο πέναλτι και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την φάση των 8 όπου θα αντιμετωπίσει αυτό το Σάββατο την Ολλανδία.

Στις αφίσες υπάρχει σε μικρότερη φωτό και η Ελληνική σημαία με ένα x πάνω της, σαν δηλαδή να διαγράφεται. Την όλη δημιουργία υπογράφει το κοσταρικανικό υποστηριζόμενο δίκτυο, όπως χαρακτηριστικά γράφεται!

Σίγουρα η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στην συγκεκριμένη φάση και από την άλλη ο τερματοφύλακας των Κοσταρικανών Νάβας έκανε θαύματα αλλά να φτάσουν μέχρι το σημείο να εμπνευστούν κάποιοι ολόκληρη ασπρόμαυρη αφίσα με τον Φάνη Γκέκα, είναι υπερβολή και δείχνει ειρωνία αν όχι και προσβολή της όλης προσπάθειας που καταβλήθηκε από την Εθνική μας στην διεθνή γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ.

Ενδεχομένως κάποιοι που διαφωνούν με όλο αυτό το χαμό με το Μουντιάλ και την υπερβολική ορισμένες φορές πατριδολατρεία, να θέλησαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και να περάσουν δημόσια το μήνυμα τους με αυτόν τον τρόπο!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις