Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

DAILY FRONT ROW AWARDS: ΜΑΓΕΨΕ Η ΡΟΖΙ ΧΑΝΤΙΓΚΤΟΝ ΜΕ COUTURE TOP OSCAR DE LA RENTA

DAILY FRONT ROW AWARDS: ΜΑΓΕΨΕ Η ΡΟΖΙ ΧΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ενας κόκκινος κύκνος

Για πέμπτη χρονιά, απονεμήθηκαν στο Λος Αντζελες τα Daily Front Row Fashion Awards, τα οποία συνδέουν τον κόσμο της μόδας με τις διασημότητες. Το κόκκινο χαλί ήταν θεαματικό, με τη βρετανίδα αριστοκρατικής καταγωγής καλλονή και supermodel Ρόζι Χάντιγκτον να «κλέβει την παράσταση».

Η Ρόζι, αγαπημένη του «σκληρού» του Χόλιγουντ Τζέισον Στέιθαμ με τον οποίο έχουν αποκτήσει γιο, εντυπωσίασε με περίτεχνο, βαθυκόκκινο τοπ Oscar de la Renta, που σχημάτιζε couture «φύλλα» ή «φτερά κύκνου». Kόντρα  στην αναμενόμενη επιλογή του φορέματος πραγματικά ξεχώρισε με το ιδιαίτερο, ασύμμετρο πατρόν του τοπ, το οποίο φορέθηκε με κλασικό μαύρο παντελόνι. Την 31χρονη αγγλίδα, που είναι και πρέσβειρα των Marks & Spencer και πλέον ζει μόνιμα στην Αμερική, συναγωνίστηκαν στο red carpet η Lady Gaga, έντονα μαυρισμένη, με ασπρόμαυρο, ρομαντικό φόρεμα Rodarte αλλά και η Κέιτ Χάντσον με ολοκέντητη κόκκινη τουαλέτα Oscar de la Renta.

Εκεί ήταν και γνωστά μοντέλα που γοήτευσαν κυρίως με τη σιλουέτα τους (Αντριάνα Λίμα, Κάντις Σουάνεποελ, Στέλα Μάξγουελ, Τζόαν Σμολς). Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View