Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Καββαδία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η συνταξιούχος ε...

Ήταν μητέρα της Διοικητικής διευθύντριας του Ωδείου της Πολυφωνικής Έφης Καββαδία- Ζέρβα

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Κωνσταντίνας Καββαδία σε ηλικία 86 ετών. Η εκλιπούσα που είχε χάσει προ 3 ετών τον σύζυγο της Παναγιώτη Καββαδία – μηχανολόγο – μηχανικό, ήταν μητέρα της Διοικητικής διευθύντριας του Ωδείου του Καλλιτεχνικού Ομίλου της Πολυφωνικής Χορωδίας και αναπληρώτριας καλλιτεχνικής διευθύντριας της Πολυφωνικής Έφης Καββαδία – Ζέρβα.

Η κηδεία της Κωνσταντίνας Καββαδία θα τελεστεί την Τετάρτη 23/1/2019 στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης όπου και θα ταφεί.

Ο Καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της Πολυφωνικής Σταύρος Σολωμός μαθαίνοντας το δυσάρεστο νέο έγραψε τα εξής στο facebook.

Επειδή η ζωή μας έχει ασφαλώς ευχάριστες, πλην όμως και τις δυσάρεστες πλευρές της, με ειλικρινή λύπη ανακοινώνουμε, πως έφυγε από τη ζωή, μερικές ώρες πριν, η Κωνσταντίνα Καββαδία, μητέρα της Διοικητικής Διευθύντριας του Ωδείου μας και Αν/τριας Καλ/κής Δ./ντριας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Έφης Καββαδία- Ζέρβα, γιαγιά της Ήρας και της Νάντιας, καλλιτεχνικών στελεχών του Οργανισμού μας και πεθερά του Φώτη Ζέρβα, που διατέλεσε μέλος του Δ.Σ.

Η ίδια μάλιστα, όπως και ο αείμνηστος σύζυγος της, υπήρξαν επί σειρά ετών τακτικά μέλη της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Ο παντoδύναμος Κύριος, ας αναπαύσει την ψυχή της, στους δε οικείους της να χαρίζει υγεία και ότι επιθυμητό στη ζωή τους. Θερμά συλλυπητήρια στα αγαπημένα της πρόσωπα!

*Η εκλιπούσα στήριζε το έργο της Πολυφωνικής και ήταν μέλος της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις