Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με χημικές στολές και μάσκες στο ΤΕΙ στην Πάτρα η 6η ΕΜΑΚ - Ποιος φέρεται να είναι ο παραλήπτης του ύποπτου φακέλου - ΦΩΤΟ

 Με χημικές στολές και μάσκες στο ΤΕΙ στ...

Στην αστυνομία αναμένεται να παραδοθεί ο ύποπτος φάκελος

Ειδική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ που εδρεύει στην Πάτρα κινητοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μετά την ενημέρωση ότι ύποπτος φάκελος έφτασε σήμερα στο γραφείο του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Τριανταφύλλου. Όπως πληροφορείται το thebest.gr επρόκειτο για λευκό φάκελο μέσα σε διαφανή συσκευασία που ήταν στο γραφείο του Πρύτανη αλλά παραλήπτης φαίνεται πως δεν ήταν ο Πρύτανης αλλά άλλος καθηγητής του ΤΕΙ.

"Συναγερμός" στο ΤΕΙ στην Πάτρα - Σε εξέλιξη η επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ για τον ύποπτο φάκελο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικές χημικές στολές και μάσκες μπήκαν στο γραφείο του Πρύτανη και πήραν τον φάκελο και καθάρισαν τον χώρο, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του thebest.gr η είσοδος του ΤΕΙ αποκλείστηκε όσο ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση παρόντες στην οποία ήταν ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα Γιάννης Πετρούτσος και ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος συντονίζοντάς τη.

Ο φάκελος βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και αναμένεται να  παραδοθεί στην αστυνομία για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του κράτους.

Ο Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ Γιάννης Πετρούτσος δηλώνει στο thebest.gr πως κλιμάκιο ειδικής ομάδας της  6ηςΕΜΑΚ Πάτρας και της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκε όταν ενημερώθηκε για τον φάκελο που θεωρήθηκε ύποπτος και ακολουθηθήκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την παραλαβή του.

Απανωτά είναι τα περιστατικά με την αποστολή ύποπτων φακέλων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Τετάρτη σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις