Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Φαρμάκη – Νίκος Μανιαδάκης: Ο έρωτάς τους άνθισε στο νοσοκομείο του Ρίου

Χριστίνα Φαρμάκη – Νίκος Μανιαδάκης: Ο έ...

Οι καθημερινές επισκέψεις της Χριστίνας για να του φέρει τάπερ με φαγητό

Την περίοδο που ήταν διοικητής στο νοσοκομείο του Ρίου, το 2001 διορισμένος από τον τότε υπουργό Υγείας Αλέκο Παπαδόπουλο, «άνθισε» ο έρωτας του Νίκου Μανιαδάκη με την τότε λαϊκή τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη. Μάλιστα, ο έρωτας του σχετικά βραχύσωμου αλλά κομψού με πυκνά μαλλιά και καστανά μάτια διοικητή που οδηγούσε μια δίπορτη σπορ Mercedes μεγάλου κυβισμού και της όμορφης και με πορεία στις νυχτερινές πίστες τραγουδίστριας, λέγεται πως ήταν κεραυνοβόλος και μοιραίος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 και όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Και έδεσαν καθώς ως αντίθετοι χαρακτήρες που είναι, έλκονται και ταίριαξαν.

Εκείνος, περιγράφεται, ως κτητικός, παρορμητικός και νευρικός επιστήμονας. Εκείνη, πιο ήρεμη, συγκρατημένη, εσωστρεφής και θεοσεβούμενη καλλιτέχνης.

Ο Νίκος Μανιαδάκης, γεννήθηκε το 1968 στην Ιεράπετρα της Κρήτης από την περιορισμένων οικονομικών, αγροτική οικογένεια του Γιώργου και της Ευθαλίας Μανιαδάκη. Πήρε το πρώτο του πτυχίο από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών και έκανε διεθνή καριέρα. Σπούδασε στην Αγγλία, με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Βρετανικό Συμβούλιο, όπου πήρε το μεταπτυχιακό του και το διδακτορικό του τίτλο, στα οικονομικά της Υγείας.

Εργάστηκε ως στέλεχος με μεγάλες πολυεθνικές του φαρμάκου όπως τη Monsanto και τη Pfizer.

Στα 28 του χρόνια ήταν ήδη περιζήτητος για τις γνώσεις του στα θέματα της πολιτικής φαρμάκου. Στα 37 του, τον ανακάλυψε Αλέκος Παπαδόπουλος, που τον τοποθέτησε διοικητή και πρόεδρος του Νοσοκομείου στο Ρίον.

Η Χριστίνα Φαρμάκη, παρά τη διαδρομή της στις μεγάλες πίστες και τις συνεργασίες της με φτασμένους καλλιτέχνες (Γονίδης, Τερζής, Κοντολάζος, Ζιγκ Ζαγκ) και με έξι προσωπικούς δίσκους, με σωστή φωνή, ρυθμό και εμφάνιση, η Χριστίνα Φαρμάκη δεν έγινε ποτέ κορυφαίο όνομα του λαϊκού πενταγράμμου.

Το αστέρι της, μεσουράνησε στη δεκαετία του ’90, μετά τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Τότε, η Χριστίνα Φαρμάκη, ήταν μια νεαρή κοπέλα από το Γαρδίκι Θεσπρωτίας, που ξεχώρισε για την ομορφιά της, τον αέρα και το παράστημά της, που μαζί με τις σπουδές της στο πιάνο, στο κλασσικό τραγούδι και τη φωνητική, της έδωσαν τον τίτλο της Γ’ Μις Ελλάς, στα καλλιστεία του 1990, τα πρώτα που είχε διοργανώσει ο ΑΝΤ1.  Σε εκείνον τον διαγωνισμό Μις Ελλάς είχε βγει η Τζένη Μπαλατσινού.

Μόλις γνώρισε τον Νίκο Μανιαδάκη, τα εγκατάλειψε όλα, στο μεταξύ είχε κάνει και ένα «πέρασμα» από το «Εκείνες και εγώ» με τον Γιάννη Μπέζο κα το «Κλειδί» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σταμάτησε να τραγουδάει και όταν ο Νίκος Μανιαδάκης ήταν διοικητής στο Ρίο του πήγαινε κάθε μεσημέρι φαγητό σε τάπερ για να γευματίσει.

Όταν μια ημέρα στάθμευσε το αυτοκίνητό της, μπροστά από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να πάει φαγητό στον καλό της, το Σωματείο των Εργαζομένων κατήγγειλαν τον διοικητή, καθώς δεν επέτρεπε σε κανέναν άλλον να μπει με το όχημά του, εντός του προαυλίου του νοσοκομείου.

Το θέμα έφτασε στη μεσημεριανή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και λέγεται πως ίσως η δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους, ώθησε τον Νίκο Μανιαδάκη να κάνει πρόταση γάμου στη Χριστίνα Φαρμάκη, αν και η σχέση τους μετρούσε μόλις τρεις μήνες.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από τρία χρόνια και πάλι βρήκαν μπροστά τους τις, απρόσκλητες κάμερες, της Τατιάνας.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά και πλέον η Χριστίνα Φαρμάκη, ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών τους, αλλά εμφανίζεται ως μέτοχος κατά 10% η ίδια και κατά 90% ο σύζυγός της στην επιχείρηση «Χρυσάνθη Φαρμάκη και ΣΙΑ Ε.Ε.», η οποία πραγματοποιούσε μεγάλες μελέτες για λογαριασμό της Novartis, καθώς και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών, την περίοδο μάλιστα που ο κ. Μανιαδάκης είχε κομβικό ρόλο, καθώς συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την πολιτική στο χώρο του φαρμάκου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight