Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατάπιε ναρκωτικά για να τα "περάσει" στη φυλακή

Πάτρα: Κατάπιε ναρκωτικά για να τα "...

14 συσκευασίες που περιείχαν 32 περίπου γραμμάρια ηρωίνης και μια συσκευασία με κάνναβη

Ακόμη ένας έγκλειστος φυλακών συνελήφθη για απόπειρα εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε βάρος ενός 40χρονου αλλοδαπού, έγκλειστου φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποίησαν για ακόμη μια φορά πληροφορίες που αφορούσαν κατάποση ποσοτήτων ναρκωτικών από έγκλειστο φυλακών, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, μετέφεραν τον 40χρονο σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.

Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, από τις 5 μέχρι και τις 7-12-2018, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του 15 συνολικά συσκευασίες , που περιείχαν 31,7 γραμμάρια ηρωίνης και ένα γραμμάριο κάνναβης.

Ο δράστης, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παρόμοια αδικήματα, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε στις 7 Δεκεμβρίου στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις